Prava Crna Gora: Vrijeme da Stanković i Veljović pokažu odgovornost

"Ponavljamo: čak i da je pomenutoj osobi ugrožena odgovornost, a nije – ne bi izlazila u noćni provod u pomenutu diskoteku", poručuju iz te stranke
6 komentar(a)
Prava Crna Gora, Budva, Foto: Prava Crna Gora
Prava Crna Gora, Budva, Foto: Prava Crna Gora
Ažurirano: 02.08.2018. 07:55h

Uprava policije je potvrdila informaciju Prave Crne Gore, da je navodno štićena ličnost u budvanskoj diskoteci "Top Hil" zapravo sin VDT-a Aleksa Stanković, ali istovremeno ne demantujući da za ovo ne postoji valjana odluka Vlade, odnosno zakonski osnov za ovakvo ponašanje prema državnim resursima, a naročito ne moralni osnov da građani Crne Gore finansiraju noćne provode tatinih sinova, saopšteno je iz Prave Crne Gore.

"Ponavljamo: čak i da je pomenutoj osobi ugrožena odgovornost, a nije – ne bi izlazila u noćni provod u pomenutu diskoteku", poručuju iz te stranke.

Kako navode, insistiraće i tražiti procesuiranje i puni epilog ovog slučaja, a pozvali su VDT Ivicu Stankovića i direktora Uprave policije Veselia Veljovića da zauzmu stav o ovom slučaju i da se izjasne u javnosti.

Iz Prave Crne Gore je saopšteno da je potpuno neprihvatljivo "na ovaj način zloupotrebljavati budžetska sredstva i to u trenutku kad se na teret građana sprovode restriktivne mjere", počev od povećanja poreza, nametanja skupe legalizacije, povećanja cijena goriva, ograničavanja zdravstvenih usluga i socijalnog programa, restriktivnim mjerama koje "izaziva stalni nedostatak državnih finansija i permanentna kriza crnogorskog budžeta".

"Vrijeme je da gospoda Ivica Stanković i Veselin Veljović pokažu minimum odgovornosti prema javnosti Crne Gore, zbog čega očekujemo njihovo oglašavanje u najskorijem vremenu kao njihovih elementarnih moralnih obaveza u skladu sa suštinskim razumjevanjem i odgovornim shvatanjem funkcija koje obavljaju. U suprotnom, šta očekivati od običnih građana, ako se oni koji se staraju o sprovođenju zakona i pravde – ponašaju tako neodgovorno", zaključuje se u saopštenju Prave Crne Gore.

Bonus video: