Mandić: Đukanović, Krivokapić i Bečić ne dozvoljavaju da se rastanemo sa diktaturom komunističke partije Josipa Broza

"Dobro bi bilo da prestanete sa ponižavanjem Crne Gore jer je ona velika priča, a najljepše stranice vlastite istorije je napisala prije Tita"

38301 pregleda 73 reakcija 75 komentar(a)
Mandić, Foto: Savo Prelević
Mandić, Foto: Savo Prelević

Lider Nove srpske demokratije (Nova) i Demokartskog fronta Andrija Mandić kazao je da je energija sa litija koje su "bile glavni oslonac za prošlogodišnju promjenu vlasti", izgleda imala za cilj "povratak kulta Josipa Broza Tita".

"Domaća i međunarodna javnost, kao i najvažniji analitičari, složni su oko toga da su litije za odbranu svetinja bile glavni oslonac za prošlogodišnju promjenu vlasti, napisao je Mandić na Tviteru.

"Slušajući ovih dana Bečića i Đukanovića, izgleda da je sva ta uložena energija imala za cilj povratak kulta Josipa Broza Tita. Ovaj užasni falsifikat je direktno suprotstavljen željama većine građana Crne Gore koji su zadivili Evropu čvrstom vjerom u Boga i ljepšu budućnost”, naveo je Mandić.

Napisao je i da predsjednik Crne Gore Milo Đukanović, premijer Zdravko Krivokapić i predsjednik Skupštine Aleksa Bečić "ne dozvoljavaju da se na civilizovani način rastanemo sa "diktaturom komunističke partije Josipa Broza koja je osuđena od strane čitavog demokratskog svijeta".

"Gospodo, stanite. Počeli su s nama zbijati šale čak i ljudi iz bivših republika SFRJ, što su imali istog predsjednika i maršala kao i Crnogorci. Dobro bi bilo da prestanete sa ponižavanjem Crne Gore jer je ona velika priča, a najljepše stranice vlastite istorije je napisala prije Tita", napisao je Mandić.

Bonus video: