Spajić: Do sada se ulazilo u vladu da bi se obogatilo, ja sam ušao bogat. Ako ne odgovaram smijenite me

"Mene pitate kako je moguće da sam za svoje, trudom zarađene pare u Japanu i Singapuru, kupio auto da ne bih jahao državu i koristio službeno u privatne svrhe"

32067 pregleda 213 reakcija 213 komentar(a)
Spajić, Foto: Boris Pejović
Spajić, Foto: Boris Pejović

Ministar finansija i socijalnog staranja Milojko Spajić kazao je da nije ušao u vladu da bi se obogatio, već da je u Vladu "ušao bogat i da iskreno pomogne zemlji".

Spajić je Agenciji za sprečavanje korupcije prijavio da je kupio automobil marke "mercedes", proizveden 2020. godine.

Na tu informaciju reagovao je lider Pokreta za promjene Nebojša Medojević koji je na Tviteru poručio Spajića da "što više kupuje" te da će se lakše "zaplijeniti kao imovina stečena kriminalom".

Tvit Medojevića
foto: Screenshot

"Ja znam od kojih para si kupio. A znaće i tužilaštvo. Pozdravi Kustrova. Narod jedva sastavlja kraj sa krajem: Ministar Milojko Spajić kupio auto od 65.000 evra", napisao je Medojević na Tviteru.

Spajić je nakon objave lidera PzP-a na Tviteru napisao da su "30 godina kupovali auta od državnih para i niste ih pitali kako je to moguće".

"Mene pitate kako je moguće da sam za svoje, trudom zarađene pare u Japanu i Singapuru, kupio auto da ne bih jahao državu i koristio službeno u privatne svrhe. I još sam bio drzak da to prijavim. Dosad se ulazilo u vladu da bi se obogatilo, a ja sam ušao bogat u Vladu da iskreno pomognem svojoj zemlji. Ako vam ne odgovaram kao ministar, smijenite me na Skupštini", napisao je Spajić na Tviteru.

Bonus video: