Rađenović: Ubuduće se potpisujte samo kao OKG DPS, znaće građani o kome se radi

Rađenović obećao da će vratiti Sveti Stefan u stopostotno vlasništvo državi Crnoj Gori

3068 pregleda 2 komentar(a)
Rađenović, Foto: URA
Rađenović, Foto: URA

Član budvanskog odbora Građanskog pokreta URA Blažo Rađenović poručio je lokalnom odboru Demokratske partije socijalista (DPS) da je neistina da je rušio kapiju na Kraljičinoj plaži, ali da je istina da je srušio njihove "višegodišnje lopovluke, nepočinstva i poharu" Budve i Crne Gore.

“Odgovor ugasniku i bezimenom piscu saopštenja OKG DPS Budva, svaka vam je istina kao i ova da sam ja rušio kapiju na Kraljičinu plažu, iako je kapija nelegalna i trebali ste je vi srušiti da ste imalo poštovali Ustav i zakon Crne Gore. Ako dokažete da je to tako opet vam nudim ponudu kao i nosiocu vaše liste na izborima prošle godine javno na TV Budva okrugli sto a koji iako je lagao nije povukao listu, dakle i vama nudim da ću se povući iz politike ukoliko dokažete. Al ukoliko ne dokažete za uzvrat od vas ne očekujem izvinjenje jer tu moralnu kategoriju ste vi davno i trajno izgubili, ne morate više ni da nosite rasparene čarape koje ste bili u obavezi poslije izbora al bar prestanite da brukate Budvu stavljajući je u imenu vaše grupacije, tako da se ubuduće potpisujte samo sa OKG DPS, znat će građani o kome se radi”, poručio je Rađenović i dodao:

“Kad pričamo o istinama onda je to da sam srušio vaše višegodišnje lopovluke, nepočinstva i poharu Budve i Crne Gore, istina je da sam srušio vaše kriminalne DUPove istina je i da sam srušio vaše maske Grbaljskih i Prijevorskih mudraca. Istina je i da sam vratio Luku građanima Budve. Sad vam javno obećavam vratiću i Sveti Stefan u 100% vlasništvo drzavi Crnoj Gori. Al vama i dalje ostaje jedna od dvije prepoznatljivosti i osobenosti, da ste lažovi al na sreću građana ovu drugu vašu prepoznatljivost a to je "lopovi" smo vam zaustavili 30. avgusta prošle godine. I za kraj gospodo lažovi koristim priliku da vas pozovem na Kraljičinu plažu da uživate u ljepotama prirode koje ste protiv Ustavno i protiv zakonito oduzeli građanima Budve i Crne Gore, proteklih punih 15 godina. Vrijeme je da se konačno okupate zajedno sa svojim građanima, komšijama i rođacima da vam kažu ono što nisu stigli dok ste bili na funkcije, jer niste htjeli da ih primite pod izgovorom da ste "prezauzeti pa ćete im se javiti" jednog dana, izgleda da je stigao taj dan”, zaključio je Rađenović.

Povezani članci

20. Jul 2021.

DPS Budva: Blažo kao Bato

Bonus video: