Krivokapić: Učinićemo Šavnik primamljivim za život i rad, jer on ima kapacitet i potencijal za to

„Vlada je siguran, odgovoran i profesionalan partner za kreiranje kvalitetnog ambijenta za razvojni zamah opštine koji će biti u službi unapređenja kvaliteta života njenih građana"

5346 pregleda 15 komentar(a)
Krivokapić, Foto: gov.me
Krivokapić, Foto: gov.me

Predsjednik Vlade Zdravko Krivokapić čestitao je građanima i rukovodstvu opštine Šavnik, Dan opštine.

„Vlada je siguran, odgovoran i profesionalan partner za kreiranje kvalitetnog ambijenta za razvojni zamah opštine koji će biti u službi unapređenja kvaliteta života njenih građana", kazao je Krivokapić.

Prema riječima Krivokapića udruženim snagama su radili i radiće još jače na razvoju lokalne infrastrukture, vodosnadbijevanja i podršci poljoprivrednim proizvođačima.

"Udruženim snagama radili smo i radićemo još jače na razvoju lokalne infrastrukture i vodosnadbijevanja, kao i podršci poljoprivrednim proizvođačima i turističkim poslenicima".

Krivokapić dodaje da ćemo zajedničkim naporima pozicionirati opštinu kao važnog proizvođača energije iz obnovljivih izvora i da ćemo kako ističe ovaj kraj učiniti "primamljivim za život i rad, jer on ima kapacitet i potencijal za to".

"Još jednom koristim priliku da vam uputim najsrdačnije čestitke povodom praznika, uz želju da u narednom periodu svjedočimo novim postignućima šavničke opštine“, navodi se u čestitki Krivokapića.

Bonus video: