Glasovima DF i opozicije: Saslušanje Krivokapića, Vukšića, Brđanina i Katnića

Konjević je pokrenuo inicijativu nakon tvrdnji Krivokapića da mu se spremalo hapšenje nakon što potpiše Temeljni ugovor sa Srpskom pravoslavnom crkvom

29351 pregleda 234 reakcija 52 komentar(a)
Foto: Screenshot
Foto: Screenshot

Odbor za bezbjednost i odbranu podržao je inicijativu poslanika Socijaldemokratske partije (SDP) Raška Konjevića o saslušanju premijera Zdravka Krivokapića, direktora Agencije za nacionalnu bezbjednost Dejana Vukšića, specijalnog državnog tužioca Milivoja Katnića i v.d. direktora Uprave policije Zorana Brđanina.

Konjević je pokrenuo inicijativu nakon tvrdnji Krivokapića da mu se spremalo hapšenje nakon što potpiše Temeljni ugovor sa Srpskom pravoslavnom crkvom.

Saslušanje je zakazano za 30. jul.

Za kontrolno saslušanje Krivokapića, Vukšića, Brđanina i Katnića glasali su poslanici Demokratskog fronta Milan Knežević (predsjednik Odbora za bezbjednost i odbranu), Milo Božović, Vladan Raičević (Pokret za promjene), poslanici DPS-a Predrag Bošković, Vesna Pavićević i Marko Nikolić, kao i Raško Konjević i poslanik Socijaldemokrata Ivan Brajović.

Protiv su bili poslanici Demokratske Crne Gore Dragan Krapović i Vladimir Martinović, kao i poslanik SNP-a Dragan Ivanović i GP URA Miloš Konatar.

Bonus video: