pozdravili odlučnost demokrata, SNP, Prave da se suprostave bezakonju

URA Budva: Iskreno vjerujemo će ovoga puta smjena Carevića biti dovedena do kraja

"GP URA Budva će kao i do sad javnosti prezentovati svu netransparentnost, protiv zakonite radnje i loše poteze lokalne vlasti, učinićemo sve kao konstruktivna lokalna opozicija i kao državna vlast da zaštitimo interese građana Budve"

11938 pregleda 46 reakcija 47 komentar(a)
Foto: URA
Foto: URA

“Pozdravljamo odlučnost Demokrata, SNP i Prave da se suprotstave bezakonju, bahatosti i samovolji čovjeka koji svojim primitivizmom ne zaslužuje da bude ni građanin Budve, a kamoli predsjednik Opštine”, poručuju iz budvanskog odbora URA.

Kako navode iskreno vjeruju da će “ovog puta smjenu Carevića dovesti do kraja”.

“Podsjećamo javnost da je GP URA Budva tražio ostavku Carevića još od početka mandata, jer je i u predhodnom mandatu jasno bilo da je kohezija među koalicionim partnerima izgubljena upravo dolaskom Carevića na čelo Opstine i od tad su krenuli svi problemi. Ovakav epilog i haos koji trenutno vlada u Opstini i većini opstinskih preduzeca je nama odavno bio izvjestan i zato smo sa Skupstinske govornice u više navrata, odmah nakon konstituisanja Skupstine upozoravali da građani nisu glasali za zamjenu DPSa već za istinske promjene. Govorili smo javno i kolegama iz Demokrata ali i kolegama iz DFa da je gospodin Carević izgubio kompas i da se ponaša kao naslijednik Marovića, stavljajući se iznad Ustava, zakona i SO Budve. Svojim postupcima i odlukama Carevic od imenovanja za predsjednika Opštine svakim danom unižava Opštinu i instituciju predsjednika Opštine, nanoseći nemjerljivu štetu građanima i prijestolnici turizma. Sad već i evidentno prekoračenje ovlašćenja kroz slučaj ulice S73/73 u Bečićima, demostrirajući da je iznad svih pravila i propisa a za svo to vrijeme prolazi nekažnjeno, što se iskreno nadamo da će se uskoro promjeniti i da će novi tužilački sastav imati pune ruke posla kao i rezultate. GP URA Budva će kao i do sad javnosti prezentovati svu netransparentnost, protiv zakonite radnje i loše poteze lokalne vlasti, učinićemo sve kao konstruktivna lokalna opozicija i kao državna vlast da zaštitimo interese građana Budve, kao kroz pozitivan primjer vraćanja luke Budva građanima”, navode u budvanskoj URA.

Preporučujemo za Vas