Abazović: Vlada podržava razvojne projekte Rožaja

"Naša vrata su uvijek širom otvorena za sve inicijative koje dolaze od lokalnih samouprava, naročito onih sa sjevera Crne Gore“, naveo je Abazović u razgovoru sa Husovićem

2995 pregleda 0 komentar(a)
Abazović i Husović, Foto: Gov.me/Zoran Đurić
Abazović i Husović, Foto: Gov.me/Zoran Đurić

Potpredsjednik Vlade Dritan Abazović razgovarao je danas sa predsjednikom Opštine Rožaje Rahmanom Husovićem.

"Vlada podržava razvojne projekte Rožaja. Kao što sam naveo prilikom posjete Vašoj opštini početkom godine, naša vrata su uvijek širom otvorena za sve inicijative koje dolaze od lokalnih samouprava, naročito onih sa sjevera Crne Gore“, naveo je Abazović u razgovoru sa Husovićem.

Tokom sastanka Abazović i Husović, kako je saopšteno iz kabineta potpredsjednika, razgovarali su o nastavku realizacije projekta Ski-centra Štedim – Hajla.

Husović je, kako se navodi, naveo da je do sada u taj projekat uloženo 9 od 23 miliona eura, kolika je ukupna vrijednost projekta i istakao važnost kandidovanja tog ski-centra za kapitalni budžet za 2022. godinu.

"Abazović i Husović razgovarali su i o trenutnoj situaciji sa nekadašnjom fabrikom "Gornji Ibar" i mogućnostima pronalaska zainteresovanih kompanija za kupovinu ili zakup tog lokaliteta", navodi se u saopštenju.

Bonus video: