Pepić: Uvijek ću biti na prvoj liniji odbrane opštinske imovine

"Sebi i svojima, a posebno onima sa kojima je u kumovskim i rodbinskim vezama dozvolio je krađu opštinskog dobra"

4684 pregleda 4 komentar(a)
Mirza Pepić, Foto: DPS
Mirza Pepić, Foto: DPS

Predsjednik Opštinskog odbora DPS Tuzi Mirza Pepi kazao je da obećava građanima Malesije da će stati na put selektivnoj primjeni zakona.

Predsjednik Opštine Tuzi Nik Đeljošaj ranije danas je saopštio da se "potvrdilo da DPS Tuzi podržava uzurpaciju opštinske imovine, kako bi svojim fukcionerima omogućilo bogatstvo, uzurpaciju i oduzimanju zajedničke imovine svih građana opštine".

"Opštinski odbor DPS Tuzi na čijem sam čelu, nije danas spriječio lokalne organe u obavljanju službene radnje, kako je to saopštio predsjednik Opštine Tuzi Nik Đeljošaj, već sam se ja pojavio kao građanin i iskazao svoj stav, na koji imam pravo, a trenutni predsjednik zaboravlja ustavnu normu “da svaki građanin može da bira i da bude biran". Na to da “podržavam uzurpaciju opštinskog zemljišta” želim samo reći da posljednji ko može o tome govoriti jeste odlazeći predsjednik, koji umjesto da dođe i porazgovara sa, kako on to voli reći "svojim sugrađanima", krije se u službenom automobilu u dvorištima lokalnih škola i bilježi ko je došao na protest", navodi se u reagovanju Pepića.

Dodao je da je siguran da će "odlazeći predsjednik" Đeljošaj "veoma brzo osjetiti ruku pravde i zakona".

"A sve vinovnike sprječavanja u vršenju službene radnje neće procesuirati jer je sebi i svojima, a posebno onima sa kojima je u kumovskim i rodbinskim vezama dozvolio krađu opštinskog dobra. On je bio dužan da odgovorno i savjesno kako ga zakon obavezuje, štiti imovinu i zajedničko dobro svih građana opštine Tuzi, to nije činio a posebno se nije suprotstavio uzurpatorima njemu bliskim", naveo je Pepić.

Dodao je da će uvijek biti "na prvoj liniji odbrane opštinske imovine, ali ne na selektivni način na koji to odlazeći predsjednik radi".

Bonus video: