Nikolić: Pokušaj diskreditacije i smanjenja rejtinga DPS-a

Poslanik DPS-a reagovao povodom teksta “Bez centa i evidencije, sto dana u najskupljem apartmanu”

16972 pregleda 89 reakcija 89 komentar(a)
Nikolić, Foto: Luka Zeković
Nikolić, Foto: Luka Zeković

Poslanik Demokratske partije socijalista (DPS) Andrija Nikolić reagovao je povodom današnjeg teksta "Vijesti" - “Bez centa i evidencije, sto dana u najskupljem apartmanu”.

Nikolić je saopštio da su neistiniti navodi da je sto dana bio smješten u HG Budvanska rivijera.

"Jedina istina, koja je lako provjerljiva, je da sam u HG Budvanska rivijera boravio isključivo tokom avgusta mjeseca, i to u poslovne svrhe za vrijeme izborne kampanje. Dakle, ne sto dana, već manje od mjesec", naveo je on.

Kazao je da nije istinita ni tvrdnja da je “bez centa” boravio u HG Budvanska rivijera, već da je DPS, u čije ime je boravio u Budvi, imao obavezu da plati najam sobe po punoj cijeni. Nikolić je dostavio i predračun za usluge korišćenja sobe tokom avgusta mjeseca, koji je, kako je naveo, dostavljen na adresu DPS Budva.

Andrija Nikolić predračun
foto: DPS

"Treća neistina i manipulacija, odnosi se na to da je DPS navodno obezbijedila najskuplji apartman u hotelu Aleksandar. Istina je da je korišćena standardna jedinica, što je takođe lako provjerljivo", dodaje poslanik.

Kazao je da su njegova porodica, prijatelji i kolege dobro upoznati da je "za vrijeme tih navodnih sto dana boravka u hotelu Aleksandar u Budvi", skoro svakodnevno putovao iz Podgorice za Budvu i nazad, između ostalog i zbog činjenice da mu se u tom intervalu porodila supruga.

"Jasno je da je svrha plasiranja ovakvih neistina moja lična i politička diskreditacija, ali i pokušaj da se na svaki način, snizi rejting Demokratskoj partiji socijalista i ošteti povjerenje političara iz te partije, a sve u cilju da se skrene pažnja sa brojnih problema aktuelne vladajuće većine. Pružiću priliku autoru spornog teksta da neistine koje je objavio, dokaže na sudu i objasni motive koji su ga naveli da obmanjuje javnost, i u tu svrhu zloupotrebljava moje ime", zaključio je Nikolić.

Bonus video: