DPS objavio snimak, Demokrate tvrde da je montiran: Nije se pjevao "Vidovdan", nego "Niđe nebo nije plavo..."

"Ko to kaže, to ko (ne) laže... Nije potreban transkript", naveli iz DPS-a. "Bijedan pokušaj još bijednijeg propalog DPS-a da Demokrate predstave nečim što, za razliku od njih, nisu: nacional-šovinisti"

74693 pregleda 773 reakcija 220 komentar(a)
Foto: Screenshot
Foto: Screenshot

Demokratska partija socijalista (DPS) tvrdi da su se na proslavi Demokratske Crne Gore u Nikšiću pjevale pjesme "Vidovdan" i "Ko to kaže, ko to laže, Srbija je mala".

Navode DPS-a demantovale su Demokrate tvrdeći da je snimak montiran.

"Ko to kaže, to ko (ne) laže... Nije potreban transkript. Pogledajte Demokrate na sinoćnoj proslavi u Nikšiću", piše na Tviter nalogu DPS-a uz postavljeni video.

Iz Demokratske Crne Gore dostavili su dio snimka koji je objavio i DPS, na kojem se čuje u pozadini pjesma "Niđe nebo nije plavo kao iznad Crne Gore".

"Montažer olupane kriminalne hobotnice DPS-a, koja u panici očekuje susret sa pravosuđem, pokušao je umjesto pjesme "Niđe nebo nije plavo kao iznad Crne Gore" da na snimak umontira "Ko to kaže, ko to laže, Srbija je mala". Bijedan pokušaj još bijednijeg propalog DPS-a da Demokrate predstave nečim što, za razliku od njih, nisu: nacional-šovinisti. Za razliku od veselja i skupova Demokrata, na skupove DPS-a ne treba montirati ništa, sve je originalno. Od "svadbarskih" "Nad Kraljevom živa vatra seva", do ustaške "Bojna Čavoglave", sve je tu, sve istina, navele su Demokrate.

Dodaju da je "prljavi pokušaj podmetanja samo je najčistiji dokaz da su u rasulu i očajanju".

"I da više ne znaju na koji način da zaustave talas promjena koji će rezultirati potpunim uklanjanjem kriminogeno-koruptivnog sistema koji decenijama živi na pljački, jadu i podjelama sopstvenih građana. Na kraju, moramo zahvaliti bijednim i krajnje amaterskim pokušajima nacional-šovinističkih DPS montažera koji nam svojom bestidnom i prizemnom glupošću konstantno daju priliku da Crnoj Gori pokažemo ko su i šta su, na šta su spremni i šta im je cilj", zaključuje se u reagovanju Demokrata.

Bonus video: