Davidović: Ograđujem se od objave na Fejsbuku, to nije moj već stav pojedinca koji je imao pristup stranici

"Kao što sam više puta ranije naveo, neću se miješati u kadrovska i personalna rješenja unutar Crkve i smatram da to nije moja obaveza niti sam toga kao njen prijatelj dostojan"

21142 pregleda 50 reakcija 19 komentar(a)
Davidović, Foto: Svetlana Mandić
Davidović, Foto: Svetlana Mandić

Lider Narodnog pokreta Miodrag Daka Davidović saopštio je danas da se ograđuje od svake odgovornosti za sadržaj koji je objavljen juče na njegovoj Fejsbuk stranici.

"Ja, Miodrag Daka Davidović, se ovom prilikom ograđujem od svake odgovornosti za sadržaj koji je objavljen juče na ovoj stranici. To nije moj već nažalost lični stav jednog od pojedinaca koji je imao pristup ovoj stranici i bez loše namjere iznio svoje mišljenje kroz tekst izvijesnog Lazara Vujovića koji je citirao. Kao što sam više puta ranije naveo, neću se miješati u kadrovska i personalna rješenja unutar Crkve i smatram da to nije moja obaveza niti sam toga kao njen prijatelj dostojan", napisao je Davidović danas na Fejjsbuku.

U jučerašnjoj objavi na Davidovićevoj stranici na Fejsbuku bio je objavljen komentar aktuelnih dešavanja u Mitropoliji crnogorsko-primorskoj, među kojima je i smjena sveštenika Gojka Perovića sa funkcije rektora Cetinjske bogoslovije.

Ta objava je obrisana sa Davidovićeve stranice na Fejsbuku.

Bonus video: