SNP DPS-u: Ostavite nas na miru i prestanite sa lažima i napadima

" SNP će iz dana u dan jačati a naši konkretni odgovori, otjelotvoreni u principijelnoj političkoj borbi i djelima, će vas itekako zaboljeti", navodi se u saopštenju SNP-a
12 komentar(a)
SNP logo, Foto: Printscreen
SNP logo, Foto: Printscreen
Ažurirano: 12.11.2017. 16:55h

Socijalistička narodna partija poručila je da ostavlja DPS-u da se bavi prošlošću, a oni će se baviti budućnošću.

Oni su reagovali na današnje saopštenje u kojem DPS poručuje SNP-u da "nije niko od vas u Cavtatu izrazio žaljenje Hrvatskoj, već je to učinio Đukanović."

"Socijalistička narodna partija ostavlja DPS-u da se bavi prošlošću, a mi ćemo se baviti budućnošću! Gospodo iz DPS-a, ostavite SNP na miru i prestanite sa lažima i napadima. Znamo da vam upravo mi najviše smetamo, jer smo svjedoci vaše licemjerne i promašene politike. DPS i ovih dana u svom maniru ubjeđuje građane da su drugi krivi za sve njihove neuspjehe. Za nezaposlenost, zatvorene fabrike, dugove, građane koji jedva preživljavaju, siromaštvo na svakom koraku... Umjesto da prihvate odgovornost za ono što su uradili, oni napadaju nas koji radimo vrijedno, imamo program i brinemo o svim građanima Crne Gore. Borimo se za više radnih mjesta, za budućnost i kvalitetniji život svih građana. Vaša vlast i ostalih satelit- partija je dovela do toga da nam je otišlo dvostruko višе školovanih mladih ljudi nеgo što jе otišlo u pеriodu ratova. To je vaša politika, politika besperspektivnosti. Građani znaju šta je istina, a šta prevara. SNP će iz dana u dan jačati a naši konkretni odgovori, otjelotvoreni u principijelnoj političkoj borbi i djelima, će vas itekako zaboljeti", navodi se u saopštenju SNP-a.

Bonus video: