DPS Bar: URA špijunira privatne vajber grupe, iskorišćava sadržaje koji su ogledalo nesmotrenog istupanja pojedinca

Poručili su im da nikakvi "klipovi" iz privatnih arhiva neće pomoći da se operu od svega što čine protiv države, i da građanima Bara i Crne Gore pomute vid

14904 pregleda 29 reakcija 29 komentar(a)
Foto: DPS
Foto: DPS

Da se davljenik i za slamku spasa hvata, URA je danas ponovo dokazala kad je besramno i mučki svim silama nastojala da skloni fokus sa istinskih problema koji pogađaju Crnu Goru, a čiji je uzrok i njihova “zelena” partija koja se pokazala kao nedostojna pozicije vlasti.

To su saopštili iz barskog odbora Demokratske partije socijalista (DPS) nakon što je barska URA objavila snimak na kojem odbornik DPS-a u ovom gradu i zamjenik direktora barskog Vodovoda Božo Janković na video snimku homofobnim rječnikom karakterističnim za ulicu vrijeđa političke neistomišljenike.

"Umjesto da se kao, očigledno samo na papiru, građanska opcija bave zaštitom interesa države Crne Gore i da djeluju za račun svih građana, ma kako se nacionalno i vjerski izjašnjavali, Abazovićev pokret sve dublje tone baveći se običnim špijuniranjem privatnih vajber grupa. Očajnički nastojeći da iskoriste sadržaje koji su ogledalo nesmotrenog istupanja pojedinca, a ne odraz stavova partije, žele da potisnu istinu da su ih građani ocijenili kao izdajničku strukturu na političkoj sceni", kazali su iz barskog DPS-a.

Poručili su im da nikakvi "klipovi" iz privatnih arhiva neće pomoći da se operu od svega što čine protiv države, i da građanima Bara i Crne Gore pomute vid.

"Kucnuo je čas za skidanje maski vladajuće većine, a vaša je već odavno pala", zaključili su.

Bonus video: