DF Budva : Đurović, čuvar kase DPS vlasti, poslednji je koji treba nekome da priča da je posluga

“Ali Vas nikad nismo čuli da ste javno osudili kačenje državnih zastava Albanije po Tuzima, Ostrosu, Vladimiru, Ulcinju, Štoju", kazali su

12896 pregleda 85 reakcija 26 komentar(a)
Foto: Demokratski front
Foto: Demokratski front

Budvanski Demokratski front odgovorio je Mihailu Đuroviću iz Socijaldemokratske partije (SDP) da je on kao sekretar za finansije Opštine Budva kada su dugovi narasli na 200 miliona “poslednji čovjek na svijetu koji nekome prigovara da je posluga”.

“Demokratski front Budva poručuje gospodinu Mihailu Đuroviću da je imao više od deceniju dok je radio u koaliciji sa DPS-om da doprinese uspostavljanju ozbiljne i odgovorne lokalne vlasti, pa mu to nikako nije polazilo za rukom. Štaviše, za vrijeme dok je on bio sekretar Sekretarijata za privredu i finansije, čuvar opštinske kase, dugovi Opštine Budva narasli su na preko 200 miliona eura, a plate zaposlenima i plaćanja dobavljačima kasnili i po nekoliko mjeseci”, navodi se u reagovanju.

Dodaju da kao predstavnik partije koja je više od 17 godina "poslušnički održavala autokratsku i kleptokratsku vlast DPS-a i Mila Đukanovića" i kao direktan učesnik svih poslova i plaćanja u Opštini Budva u periodu 2005.-2016. Đurović je poslednji na svijetu koji bi trebao nekome da prigovara da je posluga, "jer ako je bilo sinonima za slugu i trabanta u Crnoj Gori onda je to njegova partija - SDP, sluga DPS-a i saučesnik u uništavanju crnogorske privrede i srozavanju svih društvenih vrijednosti”.

Trobojke su, kako dodaju, problem Đuroviću jer predstavljaju Srbe i tradicionalne Crnogorce.

“Ali Vas nikad nismo čuli da ste javno osudili kačenje državnih zastava Albanije po Tuzima, Ostrosu, Vladimiru, Ulcinju, Štoju. Kraljicu Mediterana ste, zajedno sa DPS-om srozali na najniže grane u peridu posle drugog svjetskog rata od čega se još ne može oporaviti. Zbog toga, nemojte, molimo Vas, predlagati nikakva rješenja, jer smo se od dosadašnjih jedva spasili”, zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: