Đurović: Vlast u Budvi posluga vlastima Vučića, podržavaju svaku njihovu glupavu ideju

"A ideji da se zastavama samo jednog naroda i susjedne države doprinosi jačanju evropskog puta i građnaskog koncepta države će se vjerovati taman koliko i izjavi direktora Komunalnog preduzeća kad su prošli put širili trobojke - da je to zbog francuske revolucije", kazao je Đurović

10543 pregleda 33 reakcija 33 komentar(a)
Đurović, Foto: SDP
Đurović, Foto: SDP

Socijaldemokratska partija (SDP) oštro osuđuje jutrošnje isticanje zastava druge države koje je po bulevarima očigledno odradila lokalna samouprava, kazao je predsjednik budvanskog odbora ove partije Mihailo Đurović.

"Iznova se pokazuje da je vlast u Budvi samo posluga vlastima Aleksandra Vučića i zvaničnog Beograda, i da podržavaju svaku njihovu, ma koliko glupavu, ideju. A ideji da se zastavama samo jednog naroda i susjedne države doprinosi jačanju evropskog puta i građnaskog koncepta države će se vjerovati taman koliko i izjavi direktora Komunalnog preduzeća kad su prošli put širili trobojke - da je to zbog francuske revolucije", kazao je Đurović.

Povezani članci

15. Septembar 2021.

Na budvanskom i bečićkom bulevaru okačene trobojke

Navodi da je Budva multietnička sredina i svjetska turistička destinacija u kojoj se mogu čuti desetine jezika svakog dana da njeno pretvaranje u "nacionalističku palanku" neće proći, jer kako tvrdi, to ne želi ogromna većina.

"Kraljica Mediterana, grad raznih kultura i naroda tokom dva milenijuma trajanja danas ima vlast koja svakodnevno produkuje nove probleme. A jedini odgovor koji imaju na te probleme je barjačenje po nalogu Vučića i stvaranje atmosfere podjela po nacionalnim linijima. Zbog toga je krajnje vrijeme da vrate mandat građanima i da se uspostavi ozbiljna i odgovorna lokalna uprava koja neće dijeliti nego ujedinjavati Budvanke i Budvane", zaključio je Đurović.

Bonus video: