DPS Mojkovac: Zalud opanjkavanja Ašanina, Veljović ostaje ponos Mojkovca

"Misli da će otužnim izjavama, zasnovanim na lažima, spasiti partiju, kojoj pripada, od sigurne propasti na predstojećim izborima u Mojkovcu. Sticajem okolnosti, odnosno igrom brojeva, njegova partija je ušla prošli put u lokalni parlament"

11996 pregleda 39 reakcija 38 komentar(a)
Foto: DPS
Foto: DPS

Ne može se politika zasnivati na optuživanju drugih. Da bi se opstalo na političkoj sceni, potrebno je mnogo više. Potrebni su, prije svega ljudi, a onda i veliki rad, kazali su iz mojkovačkog odbora Demokratske partije socijalista (DPS).

Oni su reagovali na navode odbornike URE Ivana Ašanina koji je poručio da građani Mojkovca znaju da je DPS bivši, i da ono što im je prošlo prošlog, ovog puta neće.

"Juče se saopštenjem oglasio mojkovački politički licemjer Ivan Ašanin. Ničim izazvan, obrušio se na DPS i na naše ugledne članove. Misli da će otužnim izjavama, zasnovanim na lažima, spasiti partiju, kojoj pripada, od sigurne propasti na predstojećim izborima u Mojkovcu. Sticajem okolnosti, odnosno igrom brojeva, njegova partija je ušla prošli put u lokalni parlament. Po rezultatima sa parlamentarnih izbora to je mnogo daleko od ulaska u lokalni parlament. Sada, na lokalnim izborima, ubijeđeni smo da će imati znatno slabiji rezultat i od parlamentarnih izbora", kazali su iz mojkovačke URE.

Navode da se politika ne može zasnivati na optuživanju drugih, a da su, da bi se opstalo na političkoj sceni potrebni prije svega ljudi, a onda i veliki rad.

"DPS je partija koja se, bez dileme, može podičiti time da ima najbolje ljude. I u Mojkovcu i u svim drugim gradovima. Ovo je logično, jer smo već dosta godina najjača partija u Crnoj Gori, koja okuplja najbolje kadrove. Jedan od njih jeste Veselin Veljović, koji je bio i ostao jedan od najuglednijih Crnogoraca ovoga vremena. Zalud opanjkavanja Ašanina i njemu sličnih, Veljović ostaje ponos Mojkovca. Isto kao što su neki zastiđe Mojkovca", kazali su.

Tvrde da su Ašanin i njegovi malobrojni i vrlo glasni istomišljenici, nikako ne žele da vide rad i sredstva koja su uložena, a naročito u zadnje četiri godine.

"Mojkovac je grad koji se preporodio u svim segmentima. Mojkovac po uređenosti komunalne infrastrukture predstavlja svijetli primjer u ovom dijelu naše države. Mojkovac je grad u čiji razvoj su uložena i ulažu se ogromna sredstva, od kojih će građani vrlo brzo početi da osjećaju benefite. Sve je to rezultat dugoročne i promišljene politike DPS-a, koja se ne bazira na praznim pričama i napadima političkih protivnika, već na principima razvoja modernih evropskih gradova.Zna Ašanin da građani Mojkovca to prepoznaju. Zato je nervozan i u toj nervozi se služi kojekakvim podmetačinama", kazali su.

Poručuju mu da to neće proći ni njemu, ni grupi koju predstavlja.

"Skupini izdajnika koji su okupljeni u pokretu URA. Takvi ljudi i takva politika, nemaju budućnost. Oni nestaju sa političke scene Crne Gore u šta se ovih dana mogla uvjeriti cijela crnogorska javnost. Izbori u Mojkovcu, bez ikakve sumnje, biće još jedan trijumf DPS-a, a početak kraja pokreta za izdaju Crne Gore, pod nazivom URA", zaključuje se.

Bonus video: