"u trenutku kada se kreće u proces pregovora oko rekonstrukcije Vlade i izglasavanja ts"

DF: Katnić bi da vrši pritisak na Abazovića

Oni su takođe dodali da "kako se Katniću bliži smjena i kako sve glasnije zveckaju lisice, tako se pojačava i njegov strah, i ko zna šta će još bulazniti u ovom kratkom periodu do odlaska sa funkcije"

13525 pregleda 17 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Demokratski front, DF
Ilustracija, Foto: Demokratski front, DF

Milivoje Katnić je i sada saopštio laž kako Demokratski front navodno vrši pritisak na Dritana Abazovića, saopšteno je iz te partije.

Oni su povodom današnje izjave glavnog specijalnog tužioca Milivoja Katnića da ima dokaze da Demokratski front i kriminalne strukture vrše pritisak na Abazovića zbog bezrezervne podrške koje je dao SDT-u, kazali da je Katnić "kao jedan od viđenijih poslušnika Mila Đukanovića ovo izrekao upravo kao jednu vrstu pritiska na Abazovića u trenutku kada se kreće u proces pregovora oko rekonstrukcije Vlade i izglasavanja tužilačkog savjeta"

"Iako je već postalo nezanimljivo i bespredmetno baviti se Milivojem Katnićem, ponekad treba reagovati na njegove nebuloze, kako građani ne bi ostali u nekoj nedoumici. Poznato je da on konferencije za novinare i intervjue koristi za svoje cirkuske nastupe, ali i plasiranje neistina i spinova", naveli su na svom Fejsbuk profilu iz ove partije.

Oni su takođe dodali da "kako se Katniću bliži smjena i kako sve glasnije zveckaju lisice, tako se pojačava i njegov strah, i ko zna šta će još bulazniti u ovom kratkom periodu do odlaska sa funkcije"

"Kad već pominje organizovane kriminalne grupe, valja podsjetiti javnost da je upravo Katnić prepoznat kao jedan od ključnih članova mafijaškog klana Mila Đukanovića, pa će biti zanimljivo kada pred licem zakona bude govorio sve što zna o brojnim zlodjelima koje je taj kartel napravio svih ovih godina", saopštili su iz DF-a.

Prema njihovim riječima, Katnić nije slučajno zaobiđen kod posljednje velike zaplijene droge.

To je, kako kažu, urađeno na zahtjev međunarodnog faktora, koji "odlično zna da bi uključivanje Katnića u ovaj slučaj bilo samo od koristi krijumčarima i kriminalnim grupama, koje bi bile upozorene i tako bi akcija propala"

Iz DF-a navode da postoje informacije da je Katnić boravio na Cetinju kako bi učestvovao u nasilju i da se "mora ispitati njegova uloga u svemu tome što je imalo i odlike državnog udara".

"To su oni čuveni događaji kada su Milo Đukanović, Filip Vujanović, Brano Gvozdenović, i drugi iz DPS-a nestali u akciji, dok je jedini od političara viđen Ranko Krivokapić, koji je u povlačenju i povrijeđen. Zato je, umjesto svih tih Cetinjana i Katunjana, u proboj krenuo Mojkovčanin Veljović, dok je te akcije medijski podržavao još jedan Mojkovčanin, naturalizovani Cetinjanin iz SDP. Nego, da se vratimo na glavnog junaka današnje priče... Dolazi vrijeme pravne države, pa neka se Katnić pripremi", navodi se u saopštenju Demokratskog fronta.

Preporučujemo za Vas