Demokrate: Kada Abazović odluči jesu li pretjerali, neka se izvini građanima, za izvinjenje Bečiću je kasno

"Neka ne čeka ni jednog časa, ni jednog sekunda. Na to ga obavezuju građani Crne Gore, jer javnost treba i mora sve da zna"

27373 pregleda 72 reakcija 72 komentar(a)
Bečić, Foto: Savo Prelević
Bečić, Foto: Savo Prelević

Demokratska Crna Gora pozvala je potpredsjednika Vlade i lidera GP URA da "odmah objavi ukoliko ima bilo šta za Aleksu Bečića".

"Neka ne čeka ni jednog časa, ni jednog sekunda. Na to ga obavezuju građani Crne Gore, jer javnost treba i mora sve da zna. Ako pak nema, kada odluči jesu li pretjerali jučerašnjim reagovanjem, neka se izvini makar građanima Crne Gore, jer je za izvinjenje Aleksi Bečiću i njegovoj porodici kasno", saopšteno je iz Demokratske Crne Gore, čiji je lider Bečić.

Abazović je ranije večeras kazao da ukoliko je bilo pretjerano saopštenje njegove partije u kojem Bečića pitaju "da li zbog straha od snimka iz Beograda napuštate evropski kurs", da se izvinjava.

U saopštenju Demokrata se navodi i da "na način kako je Abazović komentarisao jučerašnji lažan, podao i ogavan napad u informerskom stilu, koji traje 10 godina, na Bečića", da se neće osvrtati.

"Jer i on ima dilemu da li su pretjerali. Uostalom, u bestidne laži su kratke noge, jer se blati čovjek samo zato što sa njim ne šefuju centri moći i kom se ne nude prljavi novac, jer svi znaju da bi ih odbio i prijavio. Jedno neka znaju svi. Deset godina i pored svih praćenja, prisluškivanja, snimanja, fotografisanja i drugih metoda, za Aleksu Bečića nemaju ništa. Da imaju mnogi bi, kao što se to dalo i vidjeti, opijeni mržnjom i strahom od političkog uspona i promjena kojima je snažno doprinio još davno sve objavili. I kad nemaju ništa onda evo godinama muljaju, lažu, podmeću iste izlizane bljutavosti i nesitine, ne bi li ga predstavili onim što nije. I ne uspijevajući, samo i dalje srljaju", navodi se u saopštenju Demokrata.

Bonus video: