razgovarao sa krivokapićem

Joković: Lalošević radio časno i pošteno

"Što se tiče prijave, neka ona ide svojim putem", kazao je predsjednik SNP-a

10645 pregleda 26 reakcija 26 komentar(a)
Joković, Foto: Boris Pejović
Joković, Foto: Boris Pejović

Lider Socijalističke narodne partije (SNP) Vladimir Joković rekao je da je Vasilije Lalošević, kojeg je Vlada razriješila dužnosti direktora Uprave za sport i mlade, svoj posao radio na najčasniji i najpošteniji mogući način.

SNP je ranije danas odložio pres konferenciju zakazanu za 11 sati, zbog hitnog sastanka Jokovića i premijera Zdravka Krivokapića.

Joković je za Portal RTCG rekao da je s premijerom razgovarao uopšte o funkcionisanju, te odnosima Vlade prema SNP-u.

Ministarstvo prosvjete, nauke, kulture i sporta saopštilo je jutros da je protiv Laloševića formiran predmet kod Specijalnog državnog tužilaštva u odnosu na njegov status i Odluku o dodjeli sredstava za sprovođenje programa sportskih organizacija u 2021.

"Što se tiče prijave, neka ona ide svojim putem. Mi im stojimo za Vasilija Laloševića i mislimo da je radio na najčasniji i najpošteniji mogući način. A ako je Lalošević napravio to što se, on će o tome odgovarati. Što se smjene tiče, mislimo da ona nije bila u redu", rekao je Joković.

Na naše pitanje da li će smjena Laloševića uticati na odnose u koaliciji uoči najavljene priče o rekonstrukciji Vlade, Joković je rekao: "Razmijenili smo mišljenja i stavove. Vidjećemo kako će dalje biti, ali Lalošević će svakako odgovoriti na napade".

Preporučujemo za Vas