Martinović: Abazović u pokušaju da politički ućari, plasirao podmuklu i neistinitu podvalu

"Na svojim organima donosi odluku o zabrani ustoličenja. Evropski, nema šta. Na Cetinju glasa protiv ustoličenja. Građanski, nema šta. Potpredsjednik Vlade insistira da policija ne interveniše. Državnički, nema šta"

25380 pregleda 160 reakcija 46 komentar(a)
Martinović, Foto: Boris Pejović
Martinović, Foto: Boris Pejović

Poslanik i potpredsjednik Demokratske Crne Gore Vladimir Martinović kazao je da je potpredsjednik Vlade Dritan Abazović u namjeri da Demokrate "poistovjeti sa desnim subjektima i politički ućari plasirao podmuklu i neistinitu podvalu".

Martinović je reagovao na navode Abazovića koji je povodom dogovora Demokratskog fronta i Demokrata o rekonstrukciji Vlade, između ostalog, rekao da to što su partije našle zajednički jezik "je dobra stvar za neke buduće političke relacije u Crnoj Gori".

"Istina je unekoliko drugačija: Ako ko ima sličnosti s desnim subjektima, ima URA. A evo i zašto: Na svojim organima donosi odluku o zabrani ustoličenja. Evropski, nema šta. Na Cetinju glasa protiv ustoličenja. Građanski, nema šta. Potpredsjednik Vlade insistira da policija ne interveniše. Državnički, nema šta. U policiji zadrži sve kadrove bivše vlasti umiješane u švercerske stvari. Hrabro, nema šta. Postane zvijezda Vučićevih tabloida. Zapadnjački, nema šta", naveo je Martinović.

Bonus video: