DNP Budva: Puna podrška Careviću, potreban dogovor a ne izbori

"Smatramo da svako ko se ogriješio o zakon treba da odgovara, makar to bio Milan Knežević, Bato Carević, Kiko Radović ili Aleksa Bečić. I vjerujemo da samo na takav način mozemo pokazati javnu odgovornost obavljanja funkcija"

4179 pregleda 14 komentar(a)

Budvanski odbor Demokratske narodne partije dao je puno podršku gradonačelniku Marku Batu Careviću, ali pozvao i sve političke aktere da sjednu i postignu dogovor, kako bi se izbjegli prijevremeni izbori.

Podsjećamo šef parlamenta Krsto Radović (Demokrate) javno je pozvao odbore Pokreta za promjene i DNP da se izjasne da li podržavaju da Carević i dalje vodi grad.

“DNP Budva iskazuje punu podršku Batu Careviću nosiocu naše koalicione liste i još jednom poziva na dogovor ključne aktere političke scene u Budvi kako bi se izbjegli prijevremeni izbori. Takođe, smatramo da svako ko se ogriješio o zakon treba da odgovara, makar to bio Milan Knežević, Bato Carević, Kiko Radović ili Aleksa Bečić. I vjerujemo da samo na takav način mozemo pokazati javnu odgovornost obavljanja funkcija koje su nam građani povjerili svojim glasovima, ali isto tako smatramo da građani ne smiju biti taoci naših političkih razmirica. Ukoliko nema dogovora, u konačnom, građani će o svima nama dati sud, i mi smo spremni za njega”, navodi se u saopštenju budvanskog odbora DNP dostavljanog Vijestima.

Bonus video: