DPS Cetinje odgovorio Demokratama: Ne bavimo se nečasnim radnjama kao vi

"Pukli ste već na Cetinju i pokušavate na najnedostojnije načine da se predstavite našim sugrađanima, koji ipak znaju što je nivo i što je dostojanstvo"
72 pregleda 10 komentar(a)
DPS logo
DPS logo
Ažurirano: 08.11.2017. 19:36h

Odbor DPS saopštio je da se oni ne bave "nečasnim radnjama" kao Demokrate.

Demokrate su optužile DPS da stoji "iza kriminalnih akcija" protiv te partije na Cetinju.

"Ako je marketing "hipnotisanog Alekse" - marketing ove ere, mi pristajemo da budemo i predstavnici marketinga sedamdesetih ako treba. Makar ne pravimo komediju od samih sebe. Mi se ne bavimo nečasnim radnjama kao vi. Jer nemamo potrebu", navodi se u reagovanju DPS Cetinje.

Dodaju da njih "Cetinjani dobro znaju".

"A znaju i velike "Crnogorce" i "prijatelje Cetinja" Nevena, Aleksu, Velizara i njihovog brata i partijskog saborca Šćekić Iliju. Znaju i za Sedmi bataljon, pamte ko je klicao "NE" kad smo vodili sudbonosnu borbu za Crnu Goru. Vazda ste bili na pogrešnoj strani. Tamo ćete i ostati. Pukli ste već na Cetinju i pokušavate na najnedostojnije načine da se predstavite našim sugrađanima, koji ipak znaju što je nivo i što je dostojanstvo. Izgubili ste kompas. Samo nastavite. I 26. novembra, idite iz našeg grada, putujući cirkuse. Ovaj put nećete imati Front ni druge da vam prave propale koalicije na aparatima. Zaboravićete Cetinje baš kao što niste znali za njega do prije tri mjeseca", zaključuje se u reagovanju DPS Cetinje.

Bonus video: