DPS Cetinje: Podmetanjima želi da sakrije politički i marketinški debakl

10 komentar(a)
DPS logo
DPS logo
Ažurirano: 08.11.2017. 15:54h

Odbor DPS Prijestonice Cetinje saopštio je da ta partija "nema nikakve veze" sa lijepljenjem plakata širom Prijestonice Cetinje.

Demokratska Crna Gora podnijela je krivične prijave protiv NN osoba koje su "objavile uvredljive montirane fotografije i video snimke najviših funkcionera Demokrata".

"Namjera Alekse Bečića da novim podmetanjima sakrije svoj politički i marketinški debakl na Cetinju, pokazala se kao uzaludna. Nakon trapavog pokušaja kreiranja afere o plakatima, u koju po svaku cijenu žele da uvuku DPS, sada Demagozi dižu galamu, podnošenjem krivičnih prijava VDT-u. Da bismo im malo olakšali da kako – tako do kraja privedu kampanju na Cetinju, relaksiraćemo ih – nikakve veze nemamo sa tim, a vi nastavite da se preispitujete u sopstvenim redovima i ustanovljavate ko je zaslužan za spot sa "hipnotisanim Aleksom" na Cetinju, koji od juče zasmijava i staro i mlado u Crnoj Gori", navodi se u reagovanju Odbora DPS Prijestonice Cetinje.

"Činjenica da se međusobno optužujete i svađate oko ovog bizarnog spota ne daje vam za pravo da prozivate nekog ko nikakve veze nema ni sa „hipnotisanim Aleksom“ ni sa bilo kakvim plakatima. Uvjereni smo da najbolju antikampanju Demokratama rade same Demokrate, i nikakve potrebe nema da im se iko miješa u posao koji tako predano obavljaju", zaključuje se u reagovanju.

Bonus video: