Đukanović: Tadić kao i svaki slabić prebacuje odgovornost, njegov impotentni nacionalizam zamijenio je Vučićev agresivni

U suštini je ista ideja, rušeći suverensot susjednih država žele da polažu prava da uređuju prava Srba u drugim državama”, kazao je Đukanović

22757 pregleda 302 reakcija 32 komentar(a)
Foto: Boris Pejović
Foto: Boris Pejović

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović, optužio je bivšeg predsjednika Srbije Borisa Tadića da pokušava da svoju odgovornost za političke poraze u Srbiji prebaci na nekog drugog.

Upitan da li je doprinio da Aleksandar Vučić postane predsjednik Srbije, Đukanović je kazao da su to tvrdnje koje izriče Tadić.

“Zato što kao i svaki slabić odgovornost pokušava da prebaci na nekog drugog. Da li mislite da kada bi danas primio lidere opozicije Srbije da bi oni pobijedili. Dakle ni tada nije pomoglo", kazao je Đukanović na današnjem 2BS Forumu.

On je kazao da je to samo još jedan vid nacionalizma.

"U pitanju je samo jedan nacionalizam, impotentni nacionalizam Tadića, zamijenjen agresivnim nacionalizmom Vučića. U suštini je ista ideja, rušeći suverensot susjednih država žele da polažu prava da uređuju prava Srba u drugim državama”, kazao je Đukanović.

Bonus video: