Kovačević: Nadležni da otkriju počinioce i tako pokažu da Mrdak nije stradao uzalud

"Ljubiša Mrdak je bio primjer časnog i hrabrog čovjeka koji je to svojim životom do poslednjeg časa svjedočio. Iskreni patriota i porodični čovjek koji je bezrezervno davao sebe svojoj porodici i svom narodu", kazao je Kovačević

21113 pregleda 18 komentar(a)
Kovačević, Foto: Luka Zeković
Kovačević, Foto: Luka Zeković

Predsjednik Opštine Nikšić Marko Kovačević pozvao je nadležne organe da otkriju počinioce pljačke ispred Pošte u kojoj je stradao radnik obezbjeđenja Ljubiša Mrdak i tako pokažu da to nije uradio uzalud.

Mrdak je preminuo je nakon posljedica ranjavanja tokom oružane pljačke ispred Pošte Nikšiću.

"Ljubiša Mrdak je bio primjer časnog i hrabrog čovjeka koji je to svojim životom do poslednjeg časa svjedočio. Iskreni patriota i porodični čovjek koji je bezrezervno davao sebe svojoj porodici i svom narodu. Ljubiša se pridružio velikom broju naše braće i saboraca koji su nas u poslednjih godinu dana napustili", rekao je Kovačević.

On je istakaoda niko nije "otet" mučki kao on.

"Mučki i zbog prizemnih interesa, oni koji su ga ubili pokazali su da su sušta suprotnost od našeg neumrlog brata. Sve za Hrista, Hrista ni za šta, govorio je Ljubiša. Zato se i nije plašio smrti. Pozivam nadležne organe da učine sve da otkriju počinioce ovog zločina u kom smo izgubili našeg brata Ljubišu. On je stao prvi i u ovoj borbi. Da prvi podnese teret i suprostavi se zlu. Moramo pokazati da to nije uradio uzalud. Ova zemlja mora pokazati da je dostojna sinova kakav je bio Ljubiša", zaključio je Kovačević.

Bonus video: