Nikolić: Abazović zlonamjerno i politikantski obmanjuje građane

"Predsjednik GP URA Dritan Abazović po ko zna koji put obmanuo je građane Crne Gore optuživši Anu Đukanovic da je izbjegla plaćanje poreza otvorivsi firmu koja nikada nije imala nijednog eura prometa", naveo je Nikolić
73 pregleda 15 komentar(a)
Miloš Nikolić, Foto: Screenshot (YouTube)
Miloš Nikolić, Foto: Screenshot (YouTube)
Ažurirano: 07.11.2017. 15:37h

Poslanik DPS-a Miloš Nikolić optužio je predsjednika Građanskog pokreta URA Dritana Abazovića da "zlonamjerno i politikantski obmanjuje građane".

Abazović je predsjednika DPS Mila Đukanovića optužio da "stalno priča o partizanima i četnicima i stalno traži izdajnike, unutar i van Crne Gore a njegova najuža porodica ne plaća porez".

"Predsjednik GP URA Dritan Abazović po ko zna koji put obmanuo je građane Crne Gore optuživši Anu Đukanović da je izbjegla plaćanje poreza otvorivsi firmu koja nikada nije imala nijednog eura prometa. Tendenciozno, zlonamjerno i sa ciljem nanošenja političke štete, Abazović je propustio da kaže da je u samim papirima jasno navedeno da to što se nečije ime pominje u njima ne znači da je na bilo koji način prekršio zakon ili uradio bilo šta nelegalno", naveo je Nikolić.

Kako dodaje, "Abazović zlonamjerno i politikantski spinuje, u želji da se jeftinim obmanama pokuša pribaviti koji glas podrške građana, a sve u nadi da partija od pola mandata možda nekad u dalekoj perspektivi ostvari istorijski uspjeh i dostigne cenzus".

"I za kraj, par riječi o patriotizmu veseloj trojci URE sa pres konferencije. Država se voli tako što je sačuvate od rata, omogućite joj da povrati nezavisnost, uvedete je u NATO, sačuvate njenu suverenost i pravo da odlučuje o svojoj sudbini odbranivši je u ruskih i svih drugih nasrtaja, povećate BDP četiri puta za 15 godina, prosječnu platu sa 93 na 511 eura i time što otvorite 28 od 33 pregovaračka poglavlja, kako bi u dogledno vrijeme postala punopravna članica Evropske Unije. Dok ne naučite da se na ovaj način stiče povjerenje građana, a ne snimanjem besmislenih spotova i organizovanjem još besmislenijih konferncija za novinare, tumaraćete političkom scenom Crne Gori u potrazi za cenzusom", zaključio je Nikolić.

Bonus video: