Marković: Kao što je Pljevljima obezbijeđeno 1.000 radnih mjesta, sada nas očekuje vjerovatno novih 1.000 u Beranama

"Najministar Milojko Spajić uveseljava i iz Amerike, a i vrijeme je za neku novu Vladinu bajku - pošto su već investirali i potrošili milijardu eura koje nam je obezbijedio dok je boravio na Olimpijadi u Tokiju. Evropa tad - iz dalekog Japana!", napisao je Marković

15118 pregleda 57 komentar(a)
Foto: Tviter/Duško Marković
Foto: Tviter/Duško Marković

Ministar finansija i socijalnog staranja Milojko Spajić javlja da stižu novi milioni i milijarde iz SAD. Isto kao što je tada Pljevljima obezbijeđeno 1.000 radnih mjesta, sada nas očekuje vjerovatno novih 1.000 u Beranama. Evropa sad, ovaj put - iz Amerike!

Ovo je saopštio poslanik Demokratske partije socijalista (DPS) i bivši premijer Duško Marković na svom Tviter nalogu.

"Najministar Milojko Spajić uveseljava i iz Amerike, a i vrijeme je za neku novu Vladinu bajku - pošto su već investirali i potrošili milijardu eura koje nam je obezbijedio dok je boravio na Olimpijadi u Tokiju. Evropa tad - iz dalekog Japana!", napisao je Marković.

Spajić boravi u prvoj radnoj posjeti Sjedinjenim Američkim državama, a za to vrijeme je razgovarao i sa zamjenikom pomoćnika sekretara u Birou za evropska i evroazijska pitanja i izaslanikom za Zapadni Balkan, Gabrijelom Eskobarom o osnaživanju strateškog partnerstva između dvije zemlje, kao i o unapređenju bilateralne saradnje i ekonomskih veza.

Bonus video: