Marković: Pozdravljam ispravni put na koji se vratio Milatović, samo nastavite naše projekte

"Sezona koju Milatović najavljuje, oslanja se na nove ski staze i novu žičaru K7 koja povezuje dva kolašinska skijališta u koje smo mi već uložili desetine miliona eura koji se sad vraćaju državi. A te žičare ne bi bilo, da nije plaćena usred pandemije, po sistemu bankarska garancija-avans, koji napadate kroz kojekakve računovodstvene slagalice",

9965 pregleda 23 komentar(a)
Foto: Dušan Cicmil
Foto: Dušan Cicmil

Pozdravljam ispravni put na koji se vratio ministar Jakov Milatović - a to je nastavak projekta skijališta na Sjeveru, koje je uveliko već realizovala Vlada koju sam predvodio, kazao je poslanik DPS-a, Duško Marković.

Ministar ekonomskog razvoja, Jakov Milatović je juče izjavio da se radi na realizaciji novih infrastrukturnih projekata na Bjelasici, i da "možemo sa zadovoljstvom konstatovati da će Bjelasica u narednih nekoliko godina postati ski centar za primjer, ali i nosilac zimske sezone".

"Nije bilo tako davno kad je Milatović tvrdio da ne treba graditi skijališta ispod 2.000 metara nadmorske vidine", saopštio je na svom Tviter profilu Marković.

On je kazao da se najavljena sezona oslanja na nove ski staze i novu žičaru K7, koja povezje dva kolašinska skijališta.

"Sezona koju Milatović najavljuje, oslanja se na nove ski staze i novu žičaru K7 koja povezuje dva kolašinska skijališta u koje smo mi već uložili desetine miliona eura koji se sad vraćaju državi. A te žičare ne bi bilo, da nije plaćena usred pandemije, po sistemu bankarska garancija-avans, koji napadate kroz kojekakve računovodstvene slagalice", kazao je Marković.

On je zaključio da je prethodna Vlada ostavila "prave puteve i prave projekte".

"Nijesmo uvozili nove i visočije planine, već smo razvijali svoje! Nijesmo se kitili tuđim zaslugama, već smo ostavili prave puteve i prave projekte. Samo nastavite naše započete projekte - i na pravom ste putu!", zaključio je Marković.

Bonus video: