Šćepanović: Umjesto da im se izgradi ski-centar, Mojkovčani dobijaju kutiju bez poklona

Kada bi neko imao objašnjenje, umjesto što znaju da je u pitanju glupost, zašto je sjedište Skijališta Crne Gore u Mojkovcu koji nema ski-centar, neko bi u DPS-u ispod saopštenja stavio i svoje ime, navodi članica OO SDP Kolašin
220 pregleda 4 komentar(a)
Marija Šćepanović, Foto: SDP
Marija Šćepanović, Foto: SDP
Ažurirano: 06.11.2017. 20:55h

Mojkovački odbor DPS-a se u reagovanju na navode o nelogičnosti da je sjedište „Skijališta Crne Gore“ u gradu koji nema ski-centar bavio svime osim odgovorom na pitanje na kojim činjenicama je zasnovana odluka da sjedište Skijališta bude u Mojkovcu koji nema skijalište, osim na činjenici da su tamo lokalni izbori, kazala je Marija Šćepanović, članica OO SDP u Kolašinu.

I oni koji se bune, smatra ona, "znaju da je u pitanju glupost", pa niko od njih ispod takvog saopštenja nije htio da stavi svoje ime.

Prirodni potencijali Bjelasice, Komova i Durmitora se mogu, ističe Šćepanović, valorizovati i iz Kolašina, ali u Kolašinu ove jeseni nijesu izbori.

"Ponovo tvrdim da Mojkovčanima umjesto sjedišta "Skijališta" treba ski-centar, jer bi od njega koristi imali svi građani, a kao skijašica znam da za to postoje odlični prirodni uslovi. Od ove prevare sa sjedištem će se okoristiti samo par DPS uhljeba i biti prevareno na desetine građana kojima su kupci glasova obećali poslove.. Da se želi pomoci Mojkovcu gradio bi se ski-centar, ali posto se Mojkovčani samo žele izmanipulisati daje im se lijepo zapakovana kutija bez poklona," kazala je Šćepanović.

Iz mojkovačke DPS su tvrdili da je preduzeće Skijališta Crne Gore sa sjedištem u Mojkovcu upravo obrazovano sa ciljem rukovođenja, unaprjeđenja i valorizacije svih potencijala prvenstveno na lokalitetu Bjelasice i Komova, zatim planine Hajle kao i lokaliteta na području Durmitora.

Građanima Mojkovca se, dodaje ona, umjesto sjedišta pogašenih mojkovackih firmi, “Rudnik Brskovo”, “Bojne njive”, “Vukman Kruščić” koje su zaposljavale na stotine ljudi sada baca prašina u oči u vidu praznog sjedišta.

"Ali DPS je sve logične laži davno istrošio, pa iz jalovišta laži vadi ovakve prevare kao što su sjedište proizvodnje čokolade na Cetinju i "Skijališta" u Mojkovcu. U naponu svoje prevarne imaginacije nepostojece čokoladice sa Cetinja se prodaju nažalost nepostojećim skijačima u Mojkovcu. Što se tiče "DPS razvoja" sami ste priznali da se na primoriju radilo o organizovanoj kriminalnoj grupi čiji je vođa - vaš ideolog, patriotski sa našim parama pobjegao za Beograd. Marović je slika vaše ideologije i vašeg patriotizma. Ja vas ponovo pozivam da javnosti objasnite koji su razlozi da se sjediste “Skijalista Crne Gore nalazi u gradu koji nema skijaliste? I ako vas nije sramota toga sto pišete lijepo bi bilo i da se potpišete. Jer ipak, iz naših kancelarija, se za razliku od vaših, ne vide one u Spužu", zaključuje Šćepanović.

Bonus video: