Abazović o rekonstrukciji Vlade: Nema pomaka, mislim da je ta priča aterirala

Potpredsjednik Vlade potvrdio da će izaslanik Sjedinjenih Američkih Država (SAD) za Zapadni Balkan, Gabrijel Eskobar, uskoro posjetiti Crnu Goru

16915 pregleda 52 komentar(a)
Abazović, Foto: Vlada Crne Gore
Abazović, Foto: Vlada Crne Gore

Potpredsjednik Vlade Crne Gore, Dritan Abazović, kazao je danas, govoreći o potencijalnoj rekonstrukciji Vlade, da su svi akteri vlasti na svojim prethodnim pozicijama po tom pitanju, te da nema pomaka, ali ni sastanaka o eventualnom osvježenju kabineta premijera Zdravka Krivokapića.

"Ako bude novih sastanaka, rado ćemo im se odazvati. Mislim da je ta priča (o rekonstrukciji) aterirala posljednjih dana", saopštio je Abazović nakon konferencije za medije povodom prezentovanja modela oduzimanja imovine nezakonitog porijekla.

On je najavio da će izaslanik Sjedinjenih Američkih Država (SAD) za Zapadni Balkan, Gabrijel Eskobar, uskoro posjetiti Crnu Goru.

"Očekujem da Eskobar prenese poruke o kojima smo nedavno razgovarali u Vašingtonu. Mislim da će neke stvari za građane biti interesantne. Očekujem iznenađujuće pozitivne pomake. Očekujem ih i nekako ih najavljujem, ali nije na nama da to prenesemo... Stavovi administracije SAD-a su jasni. Biće prenesene neke poruke koje će biti jako korisne. Očekujem da se možda otvori neka druga povoljnija perspektiva za sve građane Crne Gore", istakao je Abazović.

Bonus video: