DPS Andrijevica: Opštem rasulu u opštini mora doći kraj

"Upravo je potvrda naših stavova saopštena iz usta odbornika iz redova SNP koji je kritikovao rad i poteze lokalne vlasti a sve na osnovu odluke da se asfaltiraju dionice puta koje vode prema privatnim kućama ministra poljoprivrede Aleksandra Stijovića i drugih lokalnih visokih funkcionera Opštine Andrijevica", navodi se u njihovom saopštenju

4308 pregleda 7 komentar(a)
Foto: DPS
Foto: DPS

Opštem rasulu u našoj opštini, usljed neodgovornog i neznavenog pristupa dužnostima onih koji je predvode, mora doći kraj. Građani ne smiju biti taoci samovolje, odluka i bahatog odnosa pojedinih predstavnika lokalne vlasti, saopštili su iz Opštinskog odbora DPS Andrijevica.

Kako su kazali iz tog odbora, danas održana sjednica Skupštine opštine Andrijevica je prekinuta nakon što su zasijedanje napustili odbornici njihove partije. Oni su istakli da su u lokalnom parlamentu svjedočili "situaciji koja u potpunosti oslikava pravo stanje ove vlasti još od njenog formiranja".

"Upravo je potvrda naših stavova saopštena iz usta odbornika iz redova SNP koji je kritikovao rad i poteze lokalne vlasti a sve na osnovu odluke da se asfaltiraju dionice puta koje vode prema privatnim kućama ministra poljoprivrede Aleksandra Stijovića i drugih lokalnih visokih funkcionera Opštine Andrijevica", navodi se u njihovom saopštenju.

Prema njihovim riječima, njihovi sugrađani su svjesni da je lični interes pojedinaca prioritet ove grupe koja već gotovo godinu dana zloupotrebljava vlast.

"Da sve veće nezadovoljstvo vlada među samim koalicionim partnerima dokaz je i da dva odbornika iz redova aktuelne vladajuće većine iz revolta nijesu ni došla na sjednicu", saopštili su iz DPS-a Andrijevica.

Bonus video: