URA: Zašto su "patriote" iz DPS-a protiv Zakona o porijeklu imovine?

"Nije nam jasno zbog čega, imajući u vidu da patriote iz DPS nikada ne bi uradili ništa na štetu Crne Gore, a u svoju korist", saopštili su oni

6827 pregleda 13 komentar(a)
Foto: URA
Foto: URA

Iako smo očekivali da "najpatriotskija" politička organizacija u zemlji pozdravi i svesrdno podrži usvajanje ovog Zakona i jasno kaže da u Crnoj Gori nema mjesta za one koji su nelegalno stekli imovinu, oni su krenuli u odbranu onih koji su se ogriješili o Ustavu i zakonima, a na štetu Crne Gore.

To su kazali iz Građanskog pokreta URA reagujući na saopštenje Demokratske partije socijalista (DPS) da je potpredsjednik Vlade i lider Građanskog pokreta (GP) URA Dritan Abazović prevario biračko tijelo i omogućio velikosrpskom nacionalizmu da ruši Crnu Goru.

"Nije nam jasno zbog čega, imajući u vidu da patriote iz DPS nikada ne bi uradili ništa na štetu Crne Gore, a u svoju korist", saopštili su oni.

Iz URE kažu da, kada već pominju izborne rezultate, DPS valja podsjetiti na izborni rezultat sa parlamentarnih izbora 30. avgusta 2020. godine.

"Odnosno na to da su nepovratno izgubili 15.000 birača, a nakon izbora, po svim anketama, isto toliki broj glasača koji ih podržava. Nešto je trulo u partiji "patriotskoj"", ističu oni.

Bonus video: