Demokrate poručile OO DPS Tuzi: I dalje ćemo nastaviti da vas politički razbijamo

" Vraćate se onome u čemu ste najbolji - brojanjem vjera i nacija, kako bi zamaskirali desetine miliona koje brojite", navodi se u saopštenju
59 pregleda 10 komentar(a)
Demokrate, Foto: Demokratska Crna Gora
Demokrate, Foto: Demokratska Crna Gora
Ažurirano: 06.11.2017. 18:55h

Demokratska Crna Gora poručila je OO DPS Tuzi da će "tek da vas boli kad budete spriječeni u naumu da polarizujete crnogorsko društvo".

Oni su reagovali na saopštenje DPS Tuzi u kojem se navodi da "Demokrate nikad i nigdje nijesu pobijedile DPS."

"Kakvo tragikomično i do srži perfidno saopštenje pipka DPS hobotnice iz Tuzi. Pitasmo vas konkretno gdje su kapitalni projekti koje obećaste prije 4 godine, od kojih su neki obećavani i u ranijim izbornim procesima. Nemojte. Molimo vas, nemojte da toliko insistirate na vrijedjanju zdravog razuma svih građana Tuzi i Crne Gore. Nešto se ne sjećamo da ste u zanosu sa bine dali čvrstu riječ građanima: ući ćemo u izradu projekta, raspisaćemo tender, počećemo da gradimo jednu jedinu dionicu puta, ispeglaćemo po koji ivičnjak, popunićemo po koju rupu na asfaltu, bacićemo koju lopatu i kamen temeljac, pa ćemo se slikati do idućih izbora, a vi, građani Malesije, možete da se slikate sa vrtićem, osnovnom skolom, bulevarom Podgorica-Tuzi, tržnim centrom sa zelenom pijacom, magistralnim putem Golubovci-Tuzi. Ako ste to rekli, svaka čast, držite riječ. Ozbiljno, još jednom, uzdržite se - nemojte. Nijesu građani pali na mozak. I kako niste u stanju, iz objektivnih okolnosti, da date iole suvisle odgovore na pitanja gdje se đenuse vaša glavna predizborba obećanja, počeli ste sa starom praksom - mafijanjem u okviru noći, lijepljenjem fotomontaža, kukavičkim napadom na jednu damu, bacanjem špice razdora među građane, pisanjem ponoćnih saopštenja, okretanjem brata protiv brata. Vraćate se onome u čemu ste najbolji - brojanjem vjera i nacija, kako bi zamaskirali desetine miliona koje brojite", navodi se u saopštenju.

U saopštenju Demokrate poručuju OO DPS Tuzi da "boli vas Štjefan i Marija kako, ruku pod ruku, šire ideju Pobjeda i u Tuzima."

"No, tek će da vas boli kad budete spriječeni u naumu da polarizujete crnogorsko društvo i produbljujete jaz između vas i ostalih građana, koji nekako izdržavaju do 10-og, ali nikako do narednog prvog u mjesecu. Spustili smo vas 7% i dalje ćemo nastaviti da vas politički razbijamo i raskrinkavamo, jer Crna Gora ne zaslužuje svađalice i šoviniste", zaključeno je u saopštenju.

Bonus video: