Kaluđerović: Stiglo lož ulje, da se ugriju prostorije za negatore crnogorske nacije

"Radnici Narodnog muzeja Crne Gore i neprocjenjivi eksponati smješteni u njemu će se, poslije duže vremena, ugrijati na par sati. Hvala Vladi Crne Gore", kazao je kandidat za odbornika SDP-a

2809 pregleda 5 komentar(a)
Radnici dostavljaju lož ulje, Foto: SDP
Radnici dostavljaju lož ulje, Foto: SDP

Kandidat za odbornika sa izborne liste “SDP i Građani - Svim srcem za Cetinje” Boris Kaluđerović osvrnuo se održavanje današnje svečane sjednice u Vladinom domu, povodom 115 godina od uvođenja parlamentarizma.

"Juče smo bili svjedoci scena za koje nijesmo vjerovali da su realne. Crnogorska vlada danas slavi 115 godina parlamentarizma države koja nikad ne bi postojala da su se njeni konstituenti pitali. Svečanost je planirano da se obavi u zgradi Vladinog doma, koja je danas sastavni dio Narodnog muzeja Crne Gore. Zgrada u kojoj se čuva nacionalno kulturno blago Crne Gore. I stiglo je lož ulje za grijanje."

Kaluđerović
Kaluđerovićfoto: SDP

"Ne, nijesu ovo scene sa Tuškog puta. Stiglo je lož ulje da se ugriju prostorije Vladinog doma na par sati za negatore crnogorske nacije, istorije, jezika, kulture i njihove nalogodavce iz komšiluka preko puta, koje danonoćno čuvaju snage javnog reda i mira. Radnici Narodnog muzeja Crne Gore i neprocjenjivi eksponati smješteni u njemu će se, poslije duže vremena, ugrijati na par sati. Hvala Vladi Crne Gore", saopštio je Kaluđerović.