Abazović: Nemamo magični štapić, ali imamo magičnu volju

Abazović je naglasio da je URA meta jer je radila i jer će do kraja raditi pošteno za Crnu Goru, ističući da su do sad "svi došli na naše i ubuduće će tako biti"

13890 pregleda 27 komentar(a)
Foto: URA
Foto: URA

Nemamo magični štapić, ali imamo magičnu volju. Nikad nećemo dati Crnu Goru, a pobijedićemo kriminalce i fašiste, istakao je Dritan Abazović na Trećoj redovnoj konvenciji Građanskog pokreta URA Prijestonice Cetinje.

Abazović je napomenuo da je URA poremetila računicu i da kriminalci ne shvataju da postoje ljudi koji su spremni da žrtvuju sopstveni život i porodicu da bi se pravda istjerala u Crnoj Gori, dodajući da je računica poremećena i nacionalistima koji su željeli da iskoriste priliku i da promijene biće Crne Gore.

"Mete se ovdje crtaju zbog 30. avgusta, zbog zaustavljenog šverca cigareta, zbog svih napadnutih mafija u Crnoj Gori", istakao je on.

URA Cetinje
foto: URA

Abazović je naglasio da je URA meta jer je radila i jer će do kraja raditi pošteno za Crnu Goru, ističući da su do sad "svi došli na naše i ubuduće će tako biti. Naša energija će preovladati Crnom Gorom".

"Ovo je najbolji odbor u Crnoj Gori. Prije četiri godine su ovdje na lokalnim izborima, u teškoj situaciji, odbranjeni ideali URE. Da tada nije pobijedila ideja URE, ne bi bilo pobjede 30. avgusta 2020. godine. Na Cetinju su 2017. godine "crne kapuljače" uspostavile crnu vlast koja za četiri godine nije učinila ništa za Cetinje", kazao je Abazović.

Bonus video: