Ašanin na čelu izborne liste URE u Mojkovcu

Za koordinatore izborne kampanje u Mojkovcu su izabrani poslanik i potpredsjednik URE Miloš Konatar i politička direktorica Ana Novaković Đurović

5753 pregleda 8 komentar(a)
Foto: URA
Foto: URA

Ivan Ašanin izabran je za nosioca liste Građanskog pokreta URA za predstojeće lokalne izbore u Mojkovcu. To je odlučeno na sinoć održanoj sjednici tamošnjeg Opštinskog odbora URE.

Za koordinatore izborne kampanje u Mojkovcu su izabrani poslanik i potpredsjednik URE Miloš Konatar i politička direktorica Ana Novaković Đurović.

Na sjednici je, kako je saopšteno, formiran i izborni štab na čijem čelu se nalazi Boško Laketić, dok su koordinatori za terensku kampanju Ivan Ašanin, za medijsku Ilija Stanić, za izborni program Veljko Dedejić, za "onlajn" kampanju Biljana Bogavac i za pravna pitanja i pripremu izbornih aktivnosti Ljiljana Jokić.

Opštinski odbor URE je sinoć izglasao i izbornu listu koju će, kako su najavili, predati u nedjelju. "Listu čine ljudi koji su prepoznati po svojoj stručnosti, znanju, iskustvu, energiji i spremnosti da rade za dobrobit svih građana Mojkovca", saopšteno je iz te partije.

Iz URE ističu da je Mojkovac grad koji posjeduje brojne potencijale, a koji su u prethodnom periodu "ili uništavani ili nijesu dovoljno valorizovani".

"Predstavnici lokalne DPS vlasti su se uglavnom bavili time kako što bolje da napune svoje džepove, kako sebe da uhljebe na čak i po tri, četiri posla, dok su se pri tom građani Mojkovca iseljavali bježeći od njihove alavosti i tražeći bolje mjesto za svoju egzistenciju".

"Pozivamo građane Mojkovca da budemo odgovorni i da zajedničkim snagama zbacimo vlast DPS-a u Mojkovcu 5. decembra, a da onda da već od 6. istog mjeseca radimo zajedno na uzdizanju Mojkovca iz ponora u kojeg su ga oni i gurnuli. Može Mojkovac", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: