Ženski klub Skupštine: Vuksanović Stanković se po ko zna koji put tretira na mizogin i nemoralan način

"Šta je sljedeće što treba da očekujemo, možda fizički napad"

10623 pregleda 15 komentar(a)
Vuksanović Stanković, Foto: Luka Zeković
Vuksanović Stanković, Foto: Luka Zeković

Ženski klub Skupštine Crne Gore saopštio je danas da najoštrije osuđuje ponižavajuće izjave upućene njihovoj koleginici, poslanici Draginji Vuksanović Stanković putem društvenih mreža.

"Koliko smo mogli čuti, iza ovih nedopustivih, diskriminatorskih i seksističkih objava stoje funkcioneri određenih političkih partija. Smatramo neprimjerenim da se poslanica Vuksanović Stanković, po ko zna koji put, tretira na ovako, mizogin i nemoralan način. Ali to najviše govori o počiniocima. Šta je sljedeće što treba da očekujemo, možda fizički napad", ističe se u saopštenju Ženskog kluba Skupštine koje potpisuju kopredsjednice Kolegijuma Ženskog kluba, Branka Bošnjak, potpredsjednica Skupštine i Vesna Pavićević, poslanica.

U saopštenju se dodaje da "očekuju hitnu intervenciju i osudu predsjednika političkih partija koji ovim činom kaljaju i ugled partije čiji su funkcioneri".

"Izostanak reakcije smatraćemo odobravanjem", zaključuje se u saopštenju.

Dvojica aktivista Nove srpske demokratije najprizemnije i vulgalno su komentarisali fotografiju Vuksanović Stanković nakon vakcinisanja.

Bonus video: