Demokrate DPS-u Cetinje: Do izbornog dana vas niko neće sastaviti

"Vaš vlasnik udara nervozno prstom na svojim konvencijama na pomen Demokrata"
1 komentar(a)
Demokrate, Foto: Demokratska Crna Gora
Demokrate, Foto: Demokratska Crna Gora
Ažurirano: 05.11.2017. 10:11h

Ovog puta neće se realizovati mračni planovi OKG-DPS, kaže se u reagovanju Demokratske Crne Gore na saopštenje DPS-a u kojem se između ostalog navodi da su Demokrate uvalile čovjeka iz susjedne države da drži slovo o Cetinju.

"Nema više podjela, nema svađanja. Znate zašto? Zato što mi iz Demokrata nemamo ratnu biografiju kao što to ima DPS. Vrlo detaljnu i taksativno obradivu šovinističku i mrziteljsku prema manjinskim narodima Crne Gore. Zato što su Demokrate patriotska partija, partija kojoj je Crna Gora jedini dom i svetinja, koju želimo vidjeti kao sigurnu, pravno uređenu državu za sve njene građane, bez razlika, bez podjela. Državu koja se neće krasti kako je DPS sada kumovski i organizovano-kriminalno krade i građane koji se neće dijeliti kako ih sada vi iz interesa pokušavate dijeliti. Zato što nemate odgovor na politiku Demokrata. Zato ste u paničnom strahu, pa vaš vlasnik udara nervozno prstom na svojim konvencijama na pomen Demokrata, zato sječete njegove govore gdje pominje Demokrate, titlujete ih i plaćate sponzorisane sadržaje na društvenim mrežama. Zato što dobro znate ko vam je najveći politički neprijatelj. Zato što znate da Demokrate ne možete kupiti, ne možete slomiti, ne možete kompromitovati i nemate čime ucijeniti", navodi se u saopštenju Demokrata.

Dalje se u reagovanju ističe da građani Crne Gore prepoznaju iskrenost i dobronamjernost koju, kako su kazali, zastupaju Demokrate kao najperspektivnija partija i garant bolje budućnosti.

"Nakon stvaranja uslova za nezavisan i nesmetan rad sudova u okviru zakona, ostaci DPS-a, boriće se za cenzus. Ostavljamo vas da uživate u vašoj gubitničkoj dijagnozi, a mi nastavljamo da vas politički nokautiramo. I koristimo ovu priliku da vam prenesemo jednu radosnu vijest: uspjeli smo da vaš rejting na Cetinju spustimo za 7%. Do izbornog dana vas niko neće sastaviti", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: