"Mojkovac naša kuća - Milo Đukanović": Lokalna vlast promijenila grad nabolje, ispunili smo svoja obećanja

"Lokalna uprava je za infrastrukturne projekte opredijelila pet puta više sredstava nego u proteklom periodu, za poljoprivredu 10 puta više, a u značajnoj mjeri više i kroz društvene djelatnosti, socijalne potrebe, obrazovanje, sport i kulturu", saopštili su oni

6797 pregleda 23 komentar(a)
Foto: DPS
Foto: DPS

U prethodnom periodu lokalna vlast je uradila veliki posao i značajno promijenila grad nabolje. Izgradili smo i rekonstruisali ulice i lokalne puteve, uradili smo veliki posao kada je u pitanju vodosnabdijevanje, ulična rasvjeta, održavanje parkova i zelenih površina a Mojkovac je danas jedan od najčistijih gradova u Crnoj Gori.

To se navodi u saopštenju izborne liste "Mojkovac naša kuća - Milo Đukanović" i dodaju da u prilog realizaciji svega navedenog stoji da je gradska uprava "u potpunosti izvršila svoj partijski predizborni plan i program, te ispunila sva svoja obećanja".

"Trenutno se samo u ski centar Žarski ulaže 30 miliona eura i to zahvaljujući prethodnoj Vladi Crne Gore. Lokalna uprava je za infrastrukturne projekte opredijelila pet puta više sredstava nego u proteklom periodu, za poljoprivredu 10 puta više, a u značajnoj mjeri više i kroz društvene djelatnosti, socijalne potrebe, obrazovanje, sport i kulturu", saopštili su oni.

Kako su kazali, u cilju nastavka daljeg napretka opštine, žele da nastave sa promjenama nabolje, i dodatno mijenjaju grad, te je "zbog toga izbornom listom “Mojkovac naša kuća - Milo Đukanović” formiran tim sjajnih ljudi koji će nastaviti da još brže razvijaju Mojkovac".

"Svakako da nećemo dozvoliti da se u našoj opštini naruši stabilnost, zajedništvo i sklad koji smo uvijek njegovali. Samo sa takvom osnovom stvara se preduslov za razvoj našeg grada, pa zato drage Mojkovčanke i Mojkovčani izađite 5. decembra na izbore jer je Mojkovac naša kuća", navodi se u njihovom saopštenju.

Odborničku listu “Mojkovac naša kuća – Milo Đukanović” čine:

1.Predrag Smolović

2.Predrag Ašanin

3.Ranko Mišnić

4.Ljiljana Jokić

5.Dragomir Mrdak

6.Danijel Furtula

7.Dobrivoje Filipović

8.Darka Bogavac

9.Marko Blažević

10.Milan Popadić

11.Veselin Bulatović

12.Irma Džafrić

13.Jovan Grdinić

14.Rajko Golubović

15.Vladeta Rakočević

16.Nataša Baltić

17.Borivoje Tomović

18.Mitar Vidaković

19.Goran Baković

20.Marina Bošković

21.Tomaš Zindović

22.Vukić Bošković

23.Dejan Pejović

24.Jelena Ristić

25.Milan Vlaović

26.Petar Vučinić

27.Radoš Mrdović

28.Dragana Bošković

29.Mirjana Kljajević

30.Radosav Lutovac

31.Andrea Raković

Bonus video: