Medojević: Uspavani komunista Bajden nije naš partner, predsjednik pravih SAD je Donald Tramp

"Globalna duboka država je pokrala izbore u SAD i dovela ovog uspavanog lika da glumi predsjednika"

16969 pregleda 107 komentar(a)
Foto: Boris Pejović
Foto: Boris Pejović

Gabrijel Eskobar, zamjenik pomoćnika američkog državnog sekretara je u ekskluzivnom intervju za televiziju "Vijesti" izjavio da Demokratski front (DF) više usresređen na etničke podjele, nego na ekonomsku obnovu, te da su bili glavna prepreka usvajanju budžeta i zakona, zbog čega za sada nisu američki partneri.

Na ovu izjavu je reagovao Nebojša Medojević, lider Pokreta za promjene i DF-a, i jedan od kandidata de političke grupacije za potpredsjednika Vlade Crne Gore.

“Eskobar je rekao da DF nije partner SAD. Dobro, ni ovaj uspavani komunista Bajden nije naš partner. SAD više nijesu parametar za demokratiju. Globalna duboka država je pokrala izbore u SAD i dovela ovog uspavanog lika da glumi predsjednika", naveo je Medojević na svom Fejsbuk profilu.

Lider DF-a je kazao da je za njega predsjednik SAD-a Donald Tramp,

"Za mene predsjednik pravih SAD, patriota, demokrata, vizionar je Donald Tramp. Mi znamo da smo na izborima u Ambasadi SAD izgubili. Ali i Eskobar bi trebao da zna da smo na izborima u suverenoj i nezavisnoj Crnoj Gori pobijedili. Bez prevara i krađa. Programom, ideologijom i liderima”, objavio je Medojević.

Bonus video: