Perišić Vušuroviću: Zaboravili ste da Cetinjanima poručite da treba da glasaju za regrutanta Sedmog bataljona

"Gospodine Vušuroviću, ili se informišite, ili se ne prosipajte saopštenjima koja potpisujete"
58 pregleda 9 komentar(a)
DPS Cetinje, Foto: Dps
DPS Cetinje, Foto: Dps
Ažurirano: 04.11.2017. 19:24h

Veselin Vušurović, kao i njegovi partijski saborci, zamajava javnost i prosipa otužnu demagogiju. Neupućen u elementarne stvari, a nije mu ni čudo jer ne živi na Cetinju ni u Crnoj Gori, saopštio je danas Mladen Perišić, kandidat za odbornika liste "Cetinje pobjeđuje – DPS – Milo Đukanović".

On je regovao na saopštenje Veselina Vušurovića, člana Demokratskog savjeta Demokratske Crne Gore u kome se između ostalog poručuje da Slom i sunovrat Cetinja nastupa u "godinama koje počinju januarom".

"Tako danas od Demagoga čujemo da treba usvojiti Zakon o Prijestonici koji bi donosio Cetinju od sedam do deset miliona. Taj Zakon je već usvojen, ima skoro pola godine, samo ne glasovima Demagoga. Gospodine Vušuroviću, ili se informišite, ili se ne prosipajte saopštenjima koja potpisujete. Zaboravili ste da Cetinjanima poručite da treba da glasaju za glavnog regrutanta Sedmog bataljona, za ljude koji su glasali protiv Crne Gore, za ljude koji i danas u susjednim gradovima organizuju "Trgove od ćirilice" i spuštaju crnogorske zastave, za poražene trobojne karijeriste iz SNP, za one koji nisu imali petlju da glasaju za taj Zakon o Prijestonici o kom vi pojma nemate. Cetinjani, na žalost Demagoga, za to ni ovaj put neće glasati, jer njih ne možete da prevarite", kazao je Perišić.

Bonus video: