"demonstriraju svoju nemoć"

DPS Mojkovac: Opozicija pokazala da unaprijed očajava zbog sigurnog poraza

Iz DPS tvrde da opozicija pokušava da prebaci fokus sa svojih politički nekorektnih i nečasnih postupanja, koristeći se praksom oprobanom u Nikšiću, koja podrazumijeva dolazak građana drugih gradova da odlučuju o sudbini Mojkovca

3642 pregleda 12 komentar(a)
Foto: DPS
Foto: DPS

Sinoćnim sramotnim istupom opozicija u Mojkovcu, šaljući neosnovane optužbe na adresu Demokratske partije socijalista (DPS), ponovo je pokazala da unaprijed očajava zbog sigurnog poraza koji ih očekuje 5. decembra, kazali su iz mojkovačkog odbora ove partije.

Opozicione partije u Mojkovcu optužile su DPS za "izborni inženjering", tvrdeći da ta partija određenom broju građana pokušava promijeniti mjesto prebivališta, kako bi imali pravo glasa na predstojećim lokalnim izborima u toj opštini.

Iz DPS tvrde da opozicija pokušava da prebaci fokus sa svojih politički nekorektnih i nečasnih postupanja, koristeći se praksom oprobanom u Nikšiću, koja podrazumijeva dolazak građana drugih gradova da odlučuju o sudbini Mojkovca.

"Kolektivno uplašeni URA, Demokrate, koalicija “Za budućnost Mojkovca” i grupa građana “Ne damo Mojkovac” demonstriraju svoju nemoć i histerično nastoje da podignu vlastiti nepopravljivo srozan rejting u ovom gradu. I dok bez trunke stida i srama vlastita činjenja pripisuju DPS-u, dok se i u ovom trenutku zasigurno vrši promjena prebivališta njihovih pristalica zarad popravljanja izbornog rezultata u Mojkovcu, postavlja se pitanje do kada će ovi i ovakvi destruktivci nastaviti da pokušavaju da obmanjuju crnogorsku javnost i kampanju vode služeći se beskrupuloznim lažima", piše u reagovanju DPS-a.

Iz DPS zaključuju da je jasno da je riječ "o još jednoj u nizu podvala njih nemoćnih, neznavenih i nesposobnih da pobijede bez podrške i upliva stranih faktora koji su garancija za štetu koja se nanosi Mojkovcu i državi Crnoj Gori".