Jovićević: DPS konačno priznao da je lagao Cetinjane

,,Kada su došli na vlast Cetinje je imalo 15000 radnika i 0 odsto nezapošljenosti. Danas, Cetinje ima više socijalnih slučajeva nego zapošljenih građana. Ili, tada je Cetinje imalo više zapošljenih nego što danas ima stanovnika. Što bi rekao njihov predsjednik: saldo je nula".

7998 pregleda 11 komentar(a)
Foto: GP URA
Foto: GP URA

,,Nakon debitantskog debakla od javnog nastupa tokom predstavljanja ,,podmlađene" izborne liste, konačno je u javnost izmigoljio lokalni DPS da svojim nastupom prizna kako je godinama lagao građane Prijestonice o prebacivanju Ministarstva vanjskih poslova na Cetinje", istakao je kandidat za odbornika cetinjske URE Đorđe Jovićević.

Valja prisjetiti građane Cetinja koliko je vlast DPS na Cetinju bila ,,dobra" za građane i grad, napomenuo je Jovićević: ,,Kada su došli na vlast Cetinje je imalo 15000 radnika i 0 odsto nezapošljenosti. Danas, Cetinje ima više socijalnih slučajeva nego zapošljenih građana. Ili, tada je Cetinje imalo više zapošljenih nego što danas ima stanovnika. Što bi rekao njihov predsjednik: saldo je nula".

Jovićević kaže da dosadašnja politika DPS-a, bazirana na ugrađivanju, spinovanju i crtanju meta, srozala Cetinje. ,,Kako je moguće da pored tolike "ljubavi" koju gaji prema Cetinju, DPS napravi zgarište od istorijskog, kulturnog i privrednog centra Crne Gore? Znanje im se svodi na ugrađivanje, spinovanje i crtanje meta. Zato su doveli Prijestonicu tu gdje je sada. Srozali su Cetinje, vrijeme je da Cetinje sroza vas. Vrijeme je da unutar sebe posvađani DPS pronađe jednu od tri struje koja smije da stane iza riječi partije i potpiše saopštenje", zaključio je on.

Bonus video: