Klub odbornika Demokrata Bar: Kod opštinara proradio razum, maliciozni komentari Raičevića

Klub odbornika Demokrata Bar je saopštio da je opštinska uprava nakon šestočasovne rasprave, očigledno pod pritiskom javnosti i odbornika opozicije predložila zaključak kojim se nalaže da se za liječenje troje građana Bara uplati po 15 hiljada eura, odnosno tri hiljade eura

4729 pregleda 2 komentar(a)
Klub odbornika Demokratske Crne Gore Bar, Foto: Demokratska Crna Gora Bar
Klub odbornika Demokratske Crne Gore Bar, Foto: Demokratska Crna Gora Bar

Da su građani Bara prepoznati još od "čempres revolucije" kao predvodnici promjena koji mogu izdejstvovati i ono što se čini nemogućim, potvrdu je imalo skupštinsko zasijedanje gdje je opštinska uprava nakon šestočasovne rasprave, očigledno pod pritiskom javnosti i odbornika opozicije predložila zaključak kojim se nalaže da se za liječenje troje naših sugrađana uplati po 15 hiljada eura, odnosno tri hiljade eura, saopšteno je danas iz Kluba odbornika Demokratske Crne Gore Bar.

"Pritisak je urodio plodom, kod barskih opštinara je proradio razum, suočeni sa brojnim argumentima popustili su i predložili da se našim sugrađanima pomogne u gornje navedenim iznosima. Iako ovo nije dovoljno s obzirom na potrebne ukupne iznose, bez sumnje će biti veliki vjetar u leđa sugrađanima Marku i Željku koji su na putu potpunog oporavka. Maliciozne komentare prvog čovjeka opštine (Dušan Raičević - predsjednik Opštine Bar) koji je građansku borbu naših odbornika okarakterisao kao borbu "za sticanje kratkotrajne političke dobiti" smatramo nedostojnim bilo kakvog ozbiljnog komentarisanja", ističe se u saopštenju Kluba odbornika Demokrata Bar.

Oni su dodali da nastavljaju borbu za Marka i Željka.

"Ističemo da u ovoj borbi osim njih dvojice, neće biti bilo kakvih drugih pobjednika. Njihovo ozdravljenje biće jedina pobjeda", zaključuje se u saopštenju Kluba odbornika Demokrata Bar.

.

Bonus video: