Martinović: Abazović prešao na kopiranje njegovog novog političkog idola Alekse Bečića

"Saopštenja ove partije od pola mandata, prekopirana su saopštenja Demagoga, sa svim prijetnjama, vulgarnostima i zamjenama teza koji karakterišu tekstove iz produkcije družine Alekse Žunjića"
141 pregleda 20 komentar(a)
Jovan Martinović, Foto: Savo Prelević
Jovan Martinović, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 03.11.2017. 16:53h

Kada je Dritan Abazović shvatio da kod građana Crne Gore ne može da prođe pokušaj političke prevare URE i SDP-a, upravo one o kojoj je sinoć u Bajicama Milo Đukanović govorio, prešao je na kopiranje kampanje njegovog novog političkog idola Alekse Bečića, saopštio je danas Jovan Martinović, predsjednik Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista (DPS) Prijestonice Cetinje.

On je reagovao na izjavu predsjednika Građanskog pokreta URA Dritana Abazovića koji je u odgovoru predsjedniku DPS Milu Đukanoviću između ostalog kazao "ne koleba se Cetinje, već tvoja mafija."

"Saopštenja ove partije od pola mandata, prekopirana su saopštenja Demagoga, sa svim prijetnjama, vulgarnostima i zamjenama teza koji karakterišu tekstove iz produkcije družine Alekse Žunjića. Još samo fali da vežu crvene kravate i saopšte kako je trobojka crnogorska državna zastava, što očekujemo da će se uskoro desiti. I oni bi, kao i njihovi politički idoli sami hapsili, tužili i sudili i na robiju slali isključivo svoje političke neistomišljenike, kojih u Crnoj Gori ima oko 160.000 hiljada. Za razliku od Abazovića i njegovog novog idola Bečića, koji o Crnoj Gori samo crno sanjaju, DPS svoju viziju i državotvorne snove uspješno pretvara u realnost, tako da sve ono što smo za 20 godina postigli, vi zaista možete samo da sanjate", istakao je Martinović.

Bonus video: