Vujanović: Ulaskom Crne Gore u NATO odnosi sa SAD dobili viši nivo

Kuper je, kako se navodi, ocijenila Crnu Goru veoma važnom članicom u regionu koja je u kontinuitetu posvećena učvršćivanju i održanju njegove stabilnosti
4 komentar(a)
Laura Kuper, Filip Vujanović, Foto: Kabinet predsjednika Crne Gore
Laura Kuper, Filip Vujanović, Foto: Kabinet predsjednika Crne Gore
Ažurirano: 03.11.2017. 15:13h

Crna Gora je veoma važna članica u regionu koja je u kontinuitetu posvećena učvršćivanju i održanju njegove stabilnosti, rekla je zamjenica pomoćnika sekretara za odbranu Sjedinjenih Američkih Država (SAD), Laura Kuper.

Predsjednik Crne Gore Filip Vujanović primio je danas Kuper i iskazao visoko poštovanje podrške SAD stabilnosti regiona.

"Karakterišući međudržavne odnose sadržajnim, ukazao je na činjenicu da su ulaskom Crne Gore u NATO oni dobili viši nivo", kaže se u saopštenju.

On je podsjetio na izuzetan značaj posjete podpredsjednika SAD Majka Pensa Crnoj Gori i naglasio njenu istorijsku dimenziju. "Konstatovao punu posvećenost Crne Gore ciljevima koji proizilaze iz njenog članstva u NATO-u".

Kuper je, kako se navodi, ocijenila Crnu Goru veoma važnom članicom u regionu koja je u kontinuitetu posvećena učvršćivanju i održanju njegove stabilnosti.

"Iskazala zadovoljstvo angažmanom Vojske Crne Gore u mirovnim misijama", kaže se u saopštenju iz Vujanovićevog kabineta.

Bonus video: