Demokrate Cetinje: Brojna su lažna obećanja DPS-a o aktiviranju prostora bivšeg Oboda

"Koliko još "fabrika" su naumili da nam plasiraju, dok Cetinje nestaje pred našim očima?"

2531 pregleda 6 komentar(a)
Foto: Demokratska Crna Gora
Foto: Demokratska Crna Gora

Demokrate Cetinje saopštile su da su bila brojna "lažna obećanja" Demokratske partije socijalista (DPS) o aktiviranju prostora bivšeg Oboda.

"Samo u posljednjih 10 godina bilo ih je na desetine. "Otvarali" su fabrike iz izbornog ciklusa u izborni ciklus: fabrika kožne galanterije, fabrika solarnih panela, expirience zona Huawei, MACCOC centar, fabrika čokolade... Posljednji projekat DPS-a, bila je fabrika za proizvodnju ulja od kanabisa. Ovaj projekat i zvanično je propao početkom ove godine, raskinut je ugovor o zakupu nepokretnosti na prostoru bivšeg Oboda, nije otvoreno nijedno novo radno mjesto, od investitora ni traga ni glasa, a DPS-SD koalicija nije učinila ništa da zaštiti interese Prijestonice", navodi se u saopštenju Demokrata Cetinje.

Oni se pitaju i "do kad će se ovako odnositi prema Cetinjanima".

"Koliko još puta misle da nas posvađaju i podijele, kako bi, krijući se iza svetoga crnogosrkoga barjaka, branili njihove prljave milione? Koliko još "fabrika" su naumili da nam plasiraju, dok Cetinje nestaje pred našim očima? 5. decembra izbor je veoma lak: ili ste sa onima koji su upropastili Cetinje potonjih 30 godina ili ste sa nama. Dosta je bilo obmana DPS-a, vrijeme je za promjene", zaključuje se u saopštenju Demokrata Cetinje.

Bonus video: