"građanima treba objašnjavati o čemu razmišljaju i kakvi su im stavovi"

Konatar: O milionima, izdaji, pričaju oni koji nikada nisu imali stav i vječito su uzdržani

"Crna Gora nema vremena da čeka i trpi sva naša politička nadgornjavanja, podmetanja i sve drugo što radimo"

30306 pregleda 50 komentar(a)
Miloš Konatar, Foto: Screenshot
Miloš Konatar, Foto: Screenshot

Poslanik Građanskog pokreta URA Miloš Konatar kazao je danas u parlamentu da je ovo "možda jedina Vlada u svijetu koja u svojih godinu dana je možda i jače napade trpjela od strane poslanika parlamente većine nego od opozicije".

On se osvrnuo na izjave pojedinih poslanika parlamentarne većine, i naveo da oni koji su htjeli da ruše i rekonstruišu Vladu danas "love izdajnike po parlamentu i Crnoj Gori".

"Da vas kritikuje opozicija to je normalno, da vas kritikuje parlamentarna većina i to je normalno. Ali da iz parlamentarne većine sve rade da Vlada ne uspije, e to je već pitanje koje postavljam i građanima da li je to normalno. Po meni nije normalno da isti ti koji su od početka htjeli da ruše Vladu, pa i oni koji su htjeli da je rekonstruišu danas love izdajnike po parlamentu, po Crnoj Gori, pominju se avioni, kamioni, prodaja, izdaja...", kazao je Konatar.

On je istakao i da je nevjerovatno da o tome pričaju oni "koji nikada u svojoj političkoj istoriji nijesu imali stav o bilo čemu".

"Da ne govorim da su cijelog svog političkog života vječito uzdržani, da građanima Crne Gore treba objašnjavati o čemu razmišljaju ti ljudi i kakvi su njihovi stavovi. I danas se spominju izdaje, milioni i slično i u ovome domu i u nedijima, a sa time još više zbunjujemo građane i odvlačimo pažnju i energiju od onoga što je najbitnike - a to je da ova zemlja ide naprijed. Jer Crna Gora nema vremena da čeka i trpi sva naša politička nadgornjavanja, podmetanja i sve drugo što radimo. Svo svoje znanje i energiju moramo usmjeriti ka cilju da Crna Gora bude sledeća članica EU. I sve što možemo treba da uradimo da to bude što prije", rekao je Konatar.