DPS: Crna Gora kreće u obnovu, donijeće je oni kojima su moral, znanje i odanost ispred bilo kojih interesa

"Crna Gora, a kao njen najjači politički reprezent i Demokratska partija socijalista, kreću u obnovu. Svega što su specijalisti dosadašnje većine pokušali ili uspjeli da oburdaju"

11593 pregleda 52 komentar(a)
Foto: DPS
Foto: DPS

Crna Gora, da bi kao društvo preživjela, mora da eliminiše tumorsko tkivo lažnih moralista koji su sve dobili i od države i od Demokratske partije socijalista (DPS), da bi onda udarili ispod pasa i na državu i na DPS.

To se navodi u saopštenju DPS, koje je reagovalo na navode poslanika Ujedinjene Crne Gore Vladimira Dobričanina.

"Godinu nakon udarničkog doprinosa da Crna Gora ne bude evropska, građanska, antifašistička i država koja funkcioniše, u Ujedinjenoj Crnoj Gori poklekli su, izgleda, od napora. Nije čudo. Nemjerljivo su izgarali, pa treba razumjeti što su zaradili upalu političkih i mišića i mozga. Sreća za njih što imaju stručnjaka za hirurgiju, pa još sa bogatim iskustvom u urgentnim situacijama. Trebaće im", navodi se u reagovanju DPS-a.

Dodaju da "ono što je državi pokušala da uradi politička većina koju čini i Ujedinjena, kao bumerang počinje da im se vraća".

"Po starom običaju, za ne baš svijetlu budućnost koja ih očekuje, već su krivi svi drugi, osim njih samih. Crna Gora, a kao njen najjači politički reprezent i Demokratska partija socijalista, kreću u obnovu. Svega što su specijalisti dosadašnje većine pokušali ili uspjeli da oburdaju. Tu obnovu donijeće oni kojima su moral, znanje i odanost zemlji ispred bilo kojih interesa, a posebno onih sitnih, ličnih. Iz iskustva smo naučili da je sve drugo greška".

IZ DPS-a poručuju da više "nema mjesta za uhljebe, sitnoračundžije, ljeporječive... spremne na sve samo da sačuvaju pozicije".

"Umalo su nam došli glave. Ako se politički hirurg Ujedinjene Crne Gore prepoznao, u pravu je. Mislimo i na njega. Crna Gora, da bi kao društvo preživjela, mora da eliminiše tumorsko tkivo lažnih moralista koji su sve dobili i od države i od DPS-a, da bi onda udarili ispod pasa i na državu i na DPS. Operacija će uspjeti. Crna Gora će živjeti", zaključuju iz DPS-a.

Bonus video: